optimize

Distribuție de zile mari în remake-ul produs de Netflix al serialul taiwanez „Someday or One Day”, Ahn Hyo-seop, Jeon Yeo-bin și Kang Hoon

Noul remake coreean al Netflix, are la bază serialul taiwanez de succes „Someday or One Day”.

Platforma de streaming a confirmat joi adaptarea popularului serial taiwanez având ca titlu „Into Your Time”, anunțând că actorii Ahn Hyo-seob, Jeon Yeo-bin și Kang Hoon vor prelua rolurile principale.

Bazat pe serialul taiwanez din 2019, care a înregistrat un miliard de vizualizări pe Netflix, „Into Your Time”, se învârte în jurul unei femei pe nume Han Joon-hee (Jeon), care își pierde iubitul într-un accident. În timp ce își petrece zilele în depresie de la moartea lui, ea trece prin timp și se trezește că este o fată de liceu pe nume Kwon Min-joo din 1998. În acea perioadă, întâlnește un băiat care arată exact ca iubitul ei mort.

Ahn va juca două roluri, unul ca iubitul lui Joon-hee, Ku Yeon-joon, și altul ca un băiat din 1998, Nam Shi-heon, un tip popular la școală.

Kang, care a avut recent rolul său inovator în serialul de dragoste istoric de succes, „The Red Sleeve”, va interpreta personajul lui Jung In-gyu, care este prietenul lui Shi-heon și este îndrăgostit în secret de Kwon Min-joo. Când află că Min-joo are sentimente pentru Shi-heon, el este prins într-un conflict între dragoste și prietenie.

Serialul va fi regizat de Kim Jin-won, a cărui lucrare anterioară include serialul de succes din 2012, „The Innocent Man”, în scenariul noului venit Choi Hyo-bi.

Ahn a debutat cu un rol minor într-un serial scurt numit „Splash Splash Love” în 2015 și a avut roluri principale în diferite seriale TV, inclusiv în seria medicală din 2020, „Dr. Romantic 2”. În prezent, joacă în serialul de comedie romantică, „A business proposal”.

Jeon a debutat în 2015 în filmul istoric „The Treacherous” și a devenit celebră la nivel mondial după ce a interpretat personajul principal din serialul de succes „Vincenzo”, anul trecut.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.