Fără titludfgrfthg

Lee Joon și Kang Han Na sunt doi îndrăgostiți în lupta cu destinul în posterul dramei Bloody Heart

Drama Bloody Heart de pe KBS 2TV a lansat un poster în care apar Lee Joon și Kang Han Na, potrivit Soompi.

Bloody Heart este o dramă ficțională istorică despre relația romantică și crudă dintre Lee Tae (Lee Joon), un rege care trebuie să o abandoneze pe femeia iubită pentru a putea supraviețui și Yoo Jung (Kang Han Na), o femeie care trebuie să devină regină pentru a-și asigura supraviețuirea de asemenea.

Lee Tae visează la o monarhie absolută. El este hotărât să ajungă acolo și crede că scopul scuză mijloacele, așadar, în caz de nevoie, el nu va ezita să recurgă la acțiuni ilegale sau necinstite. Însă este nevoit să aleagă între monarhie și iubire atunci când se trezește prins într-o bătălie politică intensă împotriva lui Yoo Jung, fosta sa iubită din tinerețe.

Yoo Jung are un spirit liber și o mentalitate modernă. Ea este o femeie curajoasă, inventivă și de o fermecătoare inteligență înnăscută. Când îl întâlnește pe Lee Tae, viața sa deja complexă se complică și mai tare și ajunge să se implice tot mai mult în treburile de la palat.

În posterul proaspăt lansat, Lee Tae și Yoo Jung stau spate în spate. Chiar dacă sunt conștienți că se află unul lângă altul, aceștia nu se pot privi în ochi. Privirile lor sunt încărcate de tristețe și dor, dar se simte și o tensiune discretă în aer. Textul posterului relatează: “Destinul trist în care nu ne putem înfrunta unul pe celălalt a început”, oferindu-ne un indiciu despre povestea lor tragică de dragoste.

                                                                             sursa foto: Soompi.com   

Acest poster pitoresc nu doar că ne face să avem așteptări mari pentru povestea interesantă și tristă dintre Lee Tae și Yoo Jung, dar ne face să așteptăm nerăbdători și confruntarea lor politică.

Povestea lor va putea fi urmărită din 2 mai la 9:30 pm ora Coreei.

În timp ce așteptăm să apară “Bloody Heart,” o putem admira pe Kang Han Na în “Familiar Wife” aici.

Abia așteptăm să apară și să urmărim cu toții Bloody Heart. Voi ce părere aveți? 🙂




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.