Untitled

OST-ul lui Jimin si Ha Sung Woon, “Our Blues”, a doborât recordul piesei BTS, „Dynamite”, pentru cel mai rapid cântec ajuns pe prima poziţie în topurile iTunes din 100 de ţări

Jimin și Ha Sung Woon de la BTS fac istorie în topurile internaționale iTunes cu noua lor melodie!

Pe 25 aprilie, la miezul nopții KST, Jimin și Ha Sung Woon au lansat piesa în duet „With You”, contribuția lor mult așteptată pentru coloana sonoră a dramei tvN „Our Blues”.

Doar patru ore și 42 de minute mai târziu, „With You” a urcat deja pe locul 1 în topurile iTunes Top Songs în cel puțin 100 de regiuni diferite, devenind astfel cea mai rapidă melodie care a reușit vreodată acest lucru.

Recordul anterior pentru cea mai rapidă melodie care a ajuns în fruntea topurilor iTunes Top Songs în 100 de regiuni diferite a fost deținut de „Dynamite” de la BTS, care a durat aproximativ opt ore pentru a ajunge la această performanţă.

Urmăriţi videoclipul piesei „With You”, cu secvenţe din drama „Our Blues”, în care apar Shin Min-Ah şi Byung-Hun:

Între timp, şi „Sweet Night”, melodia cântată de V pentru coloana sonoră a dramei „Itaewon Class”, a doborât noi recorduri!

Piesa „Sweet Night” a fost lansată în martie 2020 şi a marcat prima aventură a lui V ca artist solo pe platforme plătite. Este o baladă scrisă, compusă, produsă și cântată chiar de artist.

Cântecul continuă să înregistreze recorduri de neîntrerupt şi recent a ajuns în fruntea topurilor Itunes din Venezuela, extinzându-și propriul record până la locul 1 într-un total de 119 țări.

„Sweet Night” este singura melodie din istorie care a ajuns pe prima poziţie pe iTunes în 119 țări diferite. Astfel, V a devenit „primul și singurul artist care a reușit acest lucru în istoria muzicii”.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.