1

Seo Ye Ji promite cea mai rece răzbunare într-un poster frumos, dar înfricoșător pentru viitoarea dramă „Eve”

Următoarea dramă de miercuri și joi a tvN – „Eve” – a dezvăluit un nou poster cu actrița Seo Ye Ji!

„Eve” este o dramă romantică care tratează  inside-urile unui proces de divorț de 2 trilioane de woni (aproximativ 1,7 miliarde de dolari) al unui chaebol, care șochează întreaga națiune. Povestea răzbunării fatale este despre o schemă ce necesită 13 ani de pregătire pentru a elimina numărul 1 din Coreea.

Seo Ye Ji joacă rolul Lee Ra El, care s-a născut dintr-un tată genial și o mamă frumoasă. După ce a experimentat moartea șocantă a tatălui ei la o vârstă fragedă, ea se transformă într-o femeie care este asemănată cu o „floare periculoasă”, având un farmec fatal.

Lee Ra El este, de asemenea, femeia aflată în centrul procesului de divorț incredibil de costisitor și care intenționează să-l înlăture pe Kang Yoon Kyum (Park Byung Eun), CEO-ul LY Group și unul dintre principalii vinovați care i-au distrus familia.

Pe 28 aprilie, „Eve” a lansat un nou poster individual care-o înfățișează pe Lee Ra El, care poartă o rochie neagră elegantă, creând imaginea unei lebede negre. Ea captivează privitorul cu o aură întunecată și o privire rece, fără nici măcar o urmă de căldură, în timp ce arde de dorința de răzbunare.

În plus, felul în care Lee Ra El zdrobește în mână un trandafir roșu lasă un impact vizual puternic asupra spectatorilor.

Textul spune: „În momentul cel mai fierbinte, te voi doborî în cel mai rece mod.”

Afișul arată, de fapt, cum va începe răzbunarea lui Lee Ra El în momentul în care va confirma dragostea lui Kang Yoon Kyum pentru ea.

„Eve” va avea premiera pe 25 mai, la 22:30. KST.

Pe aceeași temă Seo Ye Ji revine într-un rol principal în drama „Eve’s Scandal”! Este prima apariție publică a actrițe după scandalul din aprilie 2021




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.