Woori-The-Virgin-New-Poster

Sung Hoon și Im Soo Hyang sunt prinși într-o situație incomodă în noua dramă “Woori The Virgin”

Iată că a venit din nou timpul să vă zic câteva aspecte despre o nouă dramă despre care s-a tot vorbit în ultima perioadă. După câteva conflicte și o grămadă știri despre protagoniști și distribuția ei, azi, 9 mai va avea premiera noua dramă “Woori The Virgin (We Start Today)/ 오늘부터 우리는 “, la postul coreean SBS. Cu 14 episoade anunțate și descris ca o comedie romantică, este drama care promite să ne descrețească frunțile în zilele de luni și marți de la ora 22-00 (ora coreeană). Această dramă se bucură de o distribuție …

Trebuie să mai remarc faptul că este noul proiect al regizorului Jung Jung Hwa,  care a scris și scenariul acestei drame. Noi am mai auzit de el pentru că a mai realizat și ….

Foto: posterul oficial al dramei /Koreandrama.org

Poveste

Din start, s-a spus despre această dramă că va fi un remake al serialului de televiziune din SUA „Jane the Virgin” care a fost difuzat pe The CW din 2014 până în 2019.

Mai cu seamă că va aduce în fața publicului povestea unei femei pe nume Oh Woo Ri (rolul lui Im Soo Hyang), o femeie cu principii și care dorește să își păstreze puritatea până va găsi alesul cu care se va căsători. Se întâmplă un lucru neprevăzut, iar ea ajunge să rămână  însărcinată cu un copil unui străin pe nume Raphael (rolul interpretat de Sung Hoon), CEO-ul unui grup de cosmetice, din cauza greșelii medicului în timpul unui control regulat.

Im Soo Hyang and Sung Hoon's drama "Woori The Virgin" unveils its first teaser clip! - MyDramaList

Actrița Im Soo Hyang joacă rolul lui Oh Woo Ri, un scriitor asistent care iubește telenovele. Deși intenționează să-și mențină cu strictețe castitatea înainte de căsătorie, un examen medical greșit o lasă însărcinată fără voia ei, tatăl fiind Raphael (Sung Hoon), directorul general al unei companii de cosmetice. Deși acesta este primul lor proiect împreună în aproape 11 ani, Im Soo Hyang și Sung Hoon au impresionat echipa de producție cu sinergia lor, precum și prin sincronizarea lor cu personajele alese.

Shin Dong Wook îl va juca pe logodnicul lui Oh Woo Ri, Lee Kang Jae, care are o relație dulce și inocentă cu ea. Hong Eun Hee a reprezentat perfect personajul ei vibrant, Bae Eun Ran, un instructor vocal al cărui vis de lungă durată a fost să devină cântăreață. Hong Ji Yoon o interpretează pe soția plină de viață a lui Raphael, Lee Ma Ri.

Foto: actorul Shin Dong Wook

În videoclipul lansat care însoțea citirea scenariului, distribuția „Woori the Virgin” s-a prezentat personajele lor. După ce a salutat telespectatorii, Im Soo Hyang a împărtășit: „[Woo Ri] este un personaj din trei generații de mame și fiice, de la bunica, mama ei, până la Woo Ri. Ea se trezește într-o mare mizerie când un accident neașteptat o lasă însărcinată.”

Raphael, al cărui nume real este Kim Bok Nam, este directorul general al unei companii de cosmetice, precum și un supraviețuitor al cancerului,  Sung Hoon, care dă viață acestui personaj,a comentat: „Deși este dulce, este un bărbat care își menține ferm limitele și este sigur de aceste standarde.”

Shin Dong Wook îl interpretează pe Lee Kang Jae, un detectiv de poliție din departamentul de crime violente. El este logodit cu Oh Woo Ri. În ceea ce privește caracterul său loial, Shin Dong Wook a împărtășit: „Este o persoană iubitoare care  este în cautarea aspectelor bune, fie că este vorba de muncă sau de dragoste.”

Și actrița Hong Ji Yoon și-a prezentat personajul Lee Ma Ri, soția lui Raphael, și liderul echipei de marketing al Diamond Medical Foundation. În afară de aspectul ei frumos, totul în viața lui Lee Ma Ri este un fals. Actrița a comentat: „Datorită aspectului ei extravagant, este un personaj care atrage multă atenție și dragoste.”

Sung Hoon And Hong Ji Yoon Are A Married Couple On Tense Terms In New Drama “Woori The Virgin” | Soompi

Foto: Soompi

Distribuție

Actori principali

Im Soo Hyang – Oh Woo Ri
Sung Hoon – Raphael
Shin Dong Wook – Lee Kang Jae
Hong Ji Yoon – Lee Ma Ri

Alți actori

Hong Eun Hee – Eun Ran
Kim Soo Ro – Choi Seong Il
Yeon Min Ji (연민지) – Choi Mi Ae
Kim Sa Kwon – Park Doo Pal
Ahn Shin Woo – Jung Hyung Sik
Yeon Woon Kyung – Seo Gwi Nyeo

Curiozități

  • Trebuie să menționez faptul că, „Woori the Virgin” va marca a treia oară când Sung Hoon lucrează cu Im Soo Hyang, după ce au fost protagonisți în drama din 2011 „New Tales of Gisaeng”, drama cu care  Sung Hoon s-a făcut debutul în actorie. Apoi cei doi s-au reunit ca co-staruri în drama „Five Enough” 2016.
  • Legat de faptul că va juca din nou alături de această actriță, Sung Hoon a remarcat amuzat: „I-am spus în glumă lui Im Soo Hyang râzând: „Ne vedem destul de des.” Am lucrat împreună la o altă dramă în 2016, dar aceasta este prima dată în 11 ani când suntem parteneri  care se iubesc, după „New Tales of Gisaeng” de la SBS”. El a continuat și-a exprimat încrederea în chimia lui cu Im Soo Hyang, explicând: „Pentru că ne cunoaștem atât de bine stilurile de actorie ale celuilalt, am reușit să creăm o chimie grozavă de la prima noastră filmare [pentru „Woori the Virgin”]”.
kdrama Woori The Virgin

Foto: Zapzee.net

  • Sung Hoon s-a exprimat, de asemenea, părerea și a avut numai cuvinte de laudă la adresa colegilor săi actori din distribuție, menționând: „Cu cât am petrecut mai mult timp filmând cu actorii Im Soo Hyang, Shin Dong Wook și Hong Ji Yoon, cu atât legătura noastră a devenit mai strânsă și mai strânsă, și din cauza energiei bune pe care am primit-o din acea legătură, am putut să rămân concentrat până la capăt. Întotdeauna cred că este imposibil să nu ai o chimie impecabilă și să lucrezi în echipă atunci când lucrezi cu oameni grozavi și sper că acele vibrații bune sunt transmise și telespectatorilor.”
  • Despre aspectele pe care iubitorii de drame ar trebui să le urmărească la acest nou proiect, actrița Im Soo Hyung a spus:”Telespectatorii se pot bucura de elementele de chimie și comedie ale lui Hong Eun Hee (care o interpretează pe mama lui Oh Woo Ri) și Kim Soo Ro (care îl interpretează pe tatăl lui Oh Woo Ri) și povestea de familie a lui Oh Woo Ri și legătura dintre  mama și bunica ei (Yeon Woon Kyung) va fi încântătoare și emoționantă. De fapt, este o dramă spectaculoasă cu multe povești interesante ale tuturor personajelor, așa că toate ar putea fi puncte cheie. Vă rugăm să vă concentrați pe povestea care va avea loc timp de o oră.”

Foto: Koreandrama.org

Dacă cu tot ce am zis până acum nu v-am convins să acordați o șansă acestui serial, vă invit acum să aruncați o privire chiar la teaserul de mai sus.

Eu mă declar de-a dreptul încântată și chiar amuzată de intriga acestei drame. Trebuie să recunosc că nu mă așteptam să îi văd prea curând pe actorii Sung Hoon  și Im Soo Hyang din nou împreună într-un serial, dar mă bucur că au acceptat această provocare. „New Tales of Gisaeng” mi-a placut la nebunie și ambii au fost foarte foarte buni acolo, așa că aștept să vă dacă drama „Woori the Virgin”, va  reuși să detroneze acea minunație. 

Vizionare plăcută!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.