kpop

‘K-POP.FLEX’ de la Frankfurt devine cel mai mare festival K-Pop din Europa din toate timpurile

Evenimentele K-Pop continuă să devină din ce în ce mai mari în Europa.

La 14 mai, stadionul Deutsche Bank Park din Frankfurt, Germania, a dat startul festivalului de muzică “KPOP.FLEX”, care a durat un weekend, în cadrul căruia fanii K-Pop au umplut toate cele 40.000 de locuri ale sălii. Potrivit mai multor rapoarte ale presei, toate cele 44.000 de locuri au fost vândute pentru prima zi, în timp ce 30.000 de locuri au fost vândute pentru a doua zi, ceea ce face din “KPOP.FLEX” cel mai mare festival K-Pop organizat vreodată în Europa.

Evenimentul include spectacole de la multe dintre cele mai importante trupe K-Pop. În prima zi a evenimentului, fanii s-au putut bucura de scenele celor de la ENHYPEN, (G)I-DLE, MAMAMOO, NCT Dream, Kai de la EXO, IVE și AB6IX. Ziua a doua a evenimentului îi va avea ca invitați pe (G)I-DLE, MAMAMOO, EXO’s Kai, IVE, AB6IX, MONSTA X, Dreamcatcher și ONEUS.

Între timp, “KPOP.FLEX” este organizat în colaborare de compania britanică de divertisment Live Company Group, compania germană de divertisment Explorado Group, compania germană de evenimente PK Events și compania media coreeană SBS.

Credit foto: KPOP.FLEX

 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.