1651621585_dummy

A fost lansat posterul oficial pentru uimitorul film “Alien”, cu o distribuție fabuloasă. Vezi și primul teaser

Viitorul film al regizorului Choi Dong Hoon, cu  o distribuția fabuloasă formată din actori consacrați  precum Ryu Jun Yeol, Kim Woo Bin, Kim Tae Ri, So Ji Sub și multe alții, și-a dezvăluit primul său trailer!

Despre „Alien” trebuie să vă spun că este un viitor film SF în două părți despre întâmplările care au loc atunci când se deschide un misterios portal temporal și leagă taoiștii din dinastia Goryeo care caută o sabie legendară cu oameni din prezent, în anul  2022, urmărind un prizonier extraterestru care a fost închis într-un corpul uman. (*ooo vaiii sper că ați înțeles ceva din această mini-descriere).

Regizorul Choi Dong Hoon, care a fascinat telespectatorii în trecut cu povestile sale solide, personajele carismatice și producții impresionante, va reveni pentru prima dată în șapte ani cu proiectul în două părți „Alien”. Filmul are o distribuție plină de stele, așa cum spuneam și mai sus,  printre care Ryu Jun Yeol, Kim Woo Bin, Kim Tae Ri, So Ji Sub, Honey Lee, Yeom Jung Ah, Jo Woo Jin, Kim Eui Sung, Shin Jung Geun și Lee Si Hoon. Partea 1 din „Alien” va avea premiera  chiar în această vară, potrivit Soompi. 

Posterul oficial  lansat recent arată nava spațială care călătorește între 2022 și dinastia Goryeo pentru a permite filmului să fie plasat în ambele perioade de timp. Actorul Ryu Jun Yeol joacă rolul lui Moo Reuk, un taoist care nu  se poate încadra într-un anume tipar, este hotărât să pună mâna pe legendara sabie. Kim Tae Ri joacă rolul Lee Ahn, o femeie care poate trage, dar ceea ce determină este un tunet.

Foto: Soompi

Kim Woo Bin îl interpretează pe Guard, care se ocupă de escortarea prizonierilor extratereștri, în timp ce So Ji Sub îl interpretează pe Moon Do Seok, un detectiv care ajunge să fie urmărit de extratereștri. Yeom Jung Ah și Jo Woo Jin interpretează cei doi zei ai Muntelui Samgak, Heuk Seol și Chung Woon.

Și dacă nu era suficient marea surpriză pe care am avut-o când am văzut posterul, vă mai spun că aveam lansat și primul teaser pentru prima parte a filmului. Teaser-ul dramatic pentru „Alien” începe cu o mașină care cade din cer – dar în timpul Dinastiei Goryeo. Pe măsură ce clipul sare înainte și înapoi între Dinastia Goryeo și prezentul sau dacă vreți viitorul din  2022, pe ecran apare următorul mesaj: „În 2022, va sosi lumea nouă pe care ați așteptat-o ​​cel mai mult și despre  care ați fost curioși.

După o serie haotică de imagini în care apar roboți, puteri supranaturale și scene de acțiune, Moo Reuk întreabă: „Ce naiba este asta?” Mai târziu, în zilele noastre, Garda comentează ferm: „Blocarea asta este misiunea mea”. Cu tot atâta hotărâre, Lee Ahn afirmă: „Nu pot pierde ceea ce este al meu”.

Înainte de a afișa un alt set de scene de acțiune extrem de intense, trailerul ia o întorsătură liniștită când Guard/Garda,  parcă plictisit, întreabă: „Hei. Cât timp mai spun ei că trebuie să rămân pe pământ?”.

Acum vă invit și pe voi să aruncați o privire la acest trailer (pentru partea I).

Cam atât momentan despre acest film. Eu trebuie să recunosc că sunt foarte încântată, în primul rând pentru distribuția aleasă, pentru că nu m-aș fi gândit că îi vom vedea prea curând pe actorii Ryu Jun Yeol, Kim Woo Bin și So Ji Sub într-o singură producție, dar acest aspect este cel care m-a convins și mai mult că eu trebuie neapărat să vâd acest film când va fi disponibil. În al doilea rând, cred că este un pic derutant, cel puțin ca descriere și acțiuni în sine (din ce mi-am putut da seama până acum), dar este și elementul care cumva mă face și mai curioasă despre cum va arăta per total filmul „Alien”. 

Voi ce părere aveți despre acest subiect?




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.