Screenshot 2022-05-18 014557

Distribuția noii drame Bloody Heart ne prezintă aspecte-cheie la care să reflectăm

Întrucât premiera dramei se apropia, având loc pe 2 mai, distribuția care i-a dat viață acesteia s-a hotărât să ne încânte cu informații interesante din spatele cortinei, potrivit Soompi.

Drama Bloody Heart produsă de KBS 2TV este o dramă ficțională istorică despre relația romantică și influențată de politică dintre Lee Tae (Lee Joon), un rege care trebuie să o abandoneze pe femeia iubită pentru a putea supraviețui și Yoo Jung (Kang Han Na), o femeie care trebuie să devină regină pentru a-și asigura supraviețuirea de asemenea.

Pentru început, Lee Joon ne dezvăluie faptul că “toate personajele din această dramă au un farmec propriu și o poveste în spate, așadar cred că veți putea simți farmecul lor când totul va ieși la lumină.”

Kang Han Na continuă: ”poveștile personajelor sunt bine-structurate și se desfășoară cu repeziciune, însă ele emană energia oamenilor și a iubirii. Sper că abia așteptați să vă bucurați de toate momentele frumoase ale acestei drame pline de pasiune.”

Jang Hyuk este în rolul lui Park Gye Won, întâiul prim-ministru și adevăratul centru de putere din Joseon. El ne spune că l-au intrigat conflictul din această dramă și diferitele ideologii politice de la Curte. De asemenea, ne provoacă să ne îndreptăm atenția către mentalitățile abordate de căte personajele care se confruntă cu diverse situații și care fac anumite alegeri. ”Este interesant de urmărit cum se dezvoltă aceste personaje și cum, pe măsură ce le cunoaștem din ce în ce mai bine, le vom înțelege tot mai bine alegerile și comportametele și vom vedea cum sunt percepuți răufăcătorii de către ceilalți. O dramă de genul ficțiune istorică conferă imaginație adevărurilor istorice și redă o experiență unică, așadar, sper că vă va plăcea.”

Park Ji Yeon o joacă pe Choi Ga Yeon, eleganta și ambițioasa regină văduvă. Ea afirmă: “Cred că ar fi interesant să vizionați drama din perspectiva răului și a binelui, care reiese și din jocul de lumini și umbre al dramei. Personal, admir frumusețea vizuală a acestor elemente, așa că vă sfătuiesc să le acordați atenție.”

                                                                                              sursa foto: Soompi.com

Heo Sung Tae îl joacă pe Jo Won Pyo și ne povestește că: “Acesta este un serial în care veți observa ușor că toate personajele au scopuri și personalități clare, întrucât este facil să înțelegem emoțiile actorilor astfel. Cred că publicul va viziona această dramă în special pentru plăcerea de a-i privi pe actori jucând atât de frumos.”

Eunucul lui Lee Tae, pe nume Jung Ui Kyun este portretizat de Ha Do Kwon. El adaugă: “Atunci când fiecare personaj are de ales ceva într-o anumită situație, și când încercați să vedeți ce se află dincolo de acea decizie, ambiția, dar și durerea din spatele ei, vă veți bucura mai mult de Bloody Heart.”

Choi Ri, care îi dă viață fiicei lui lui Jo Won Pyo, numită Jo Yeon Hee, comentează că “Bloody Heart captează emoțiile pe care inevitabil le simțim când trăim. Deși este o dramă realistă, este pură și foarte pasională pe alocuri, iar fiind o dramă ficțională istorică, cred că ar fi amuzant să o comparăm cu realitatea noastră din prezent, în special cu relațiile de acum.”

Sperăm și noi să vă placă Bloody Heart și să ne spuneți cum vi s-a părut!

                                                                                              sursa foto: Soompi.com

 

                                                                                          susrsa foto: Soompi.com                                                                                               




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.