Cine suntem?

ONE TEAM, ONE DREAM: KOREA!

Pasiunilie sunt cele care ne inspira si care ne indruma pasii in viata, iar alegrile pe care le facem au la baza, de cele mai multe ori, pasiunile si nu conjunctura/ intamplarea, obligatiile sau necesitatea.

O pasiune comuna ne-a adus si pe noi impreuna, in 2013, si ne-a tinut laolalta. Aceeasi pasiune ne-a determinat sa aparem in fata dumneavoastra, fanilor Coreei, pentru ca impreuna sa promovam una dintre cele frumoase, vibrante si artistice culturi din lume: cultura coreeana.

Cum ne-a cucerit pe fiecare dintre noi Tara Diminetilor Linistite este o poveste de suflet, pe care o spunem ori de cate ori suntem intrebati cu mult drag, bucurie si entuziasm.

Fie ca a fost vorba despre limba coreeana, muzica si dansul, dramele si filmele coreene, obiceiurile si traditiile pastrate cu sfintenie de secolele sau de armonia perfecta dintre traditional si modern, Coreea ne-a cucerit total din prima clipa in care am intrat in contact cu ea.

Ne-au captat mai apoi atentia oamenii frumosi, calzi si foarte talentati, peisajele de o frumusete rara, palatele si templele, lampioanele si florile de cires, azalee si lotus, aromele de Bulgogi, Japche, Kimchi, si Samgyeopsal-ul, culorile vibrante ale Hanbok-urilor, delicatetea gesturilor, politetea privirilor si respectul pe care acest popor cu o istorie atat de zbuciumata il manifesta in viata de zi cu zi. Prin urmare, am inceput sa iubim Coreea pentru ca ne-am regasit in muzicalitatea limbii, in simbolistica versurilor cantecelor pe care le ascultam, in jocul privirilor si in spiritul unei culturi atat de vaste si de ofertante incat nu am avut practic cum sa o “refuzam”.

Iar ca sa va raspundem la intrebarea “Cine suntem noi?”, ei bine suntem o echipa formata din oameni dedicati acestei pasiuni. Suntem cei pentru care Coreea a devenit o stare de spirit si un mod de viata. Suntem echipa Sarang si va uram tuturor “Bine ati venit!” pe site-ul nostru.

                                                              여러분의 방문을 환영합니다!