Echipă

  Dana Bărăgan – președinte-fondator 

Absolventa a Facultății de Filosofie și Jurnalism (BA – Filosofie și Jurnalism, MA – Comunicarea politică), în viață am ales două lucruri: să-mi urmez visul și să fac din el un job full time, ceea ce s-a și întâmplat. “Cumva, cred că mi-a fost hărăzit să iubesc atât de mult Țara Dimineților Liniștite și să mă regăsesc în spiritul coreean, în pofta de viața a acestui popor, în dragostea pentru cultură și valori, și în dependența pana la refuz de muncă.

Pentru mine, Coreea este un vis devenit în mare parte realitate, dar și un mod de viață. De fiecare dată când vorbesc despre ea (foarte des, ce-i drept), îmi dau seama că, dacă există un destin pentru mine, atunci Coreea este destinul meu.

     Coman Daniela Elena – vicepreședinte Sarang Hanguk 

Licențiată în Admistrație și Management  Public  (ASE) și cu un master în Marketing și Comunicare în Afaceri (ASE) terminat, Dana ne-a mărturisit că a descoperit  Coreea în anul 2012 și a început să-i placă tot ceea ce ține de ea, în special muzica, mâncarea și serialele TV.  Hobby-urile ei sunt: desenul, cititul și badmintonul.

13015277_1106655656043256_8430836936626958069_n  Angela Jipa – vicepreședinte Sarang Hanguk

Absolventă a Universității “Petrol și Gaze” Ploiești, Facultatea de Management al Afacerilor, în prezent economist la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu, Angela este pasionată de limba și cultura coreeană într-un mod unic.

“Am făcut loc în sufletul meu pentru tot ceea ce reprezintă Coreea care, ca un magnet interior, m-a atras atât de puternic încât am simțit că în spațiul gol din sufletul meu ceva și-a găsit locul și l-a umplut încet-încet… Hobby-urile mele sunt:  croitoria, pictura și orice rezultă în micul meu atelier de creație”.

flavia         Pană Flavia Alexandra – corespondent Sarang Hanguk în Seoul

Absolventă a Academiei de Studii Economice (BA – Relații Economice Internaționale, MA – Managementul Riscului în Afacerile Internaționale – Tranzacții Comerciale) și a Univesității București (MA – Studii Est-Asiatice), Flavia a înțeles că atunci când iți dorești un lucru foarte mult, mai devreme sau mai târziu îl poți realiza.  Pasiunea ei pentru Coreea a luat naștere cu ceva ani în urma și a rămas la fel de puternică până în această clipă.

   

stan corinaStan Corina – editor Sarang Hanguk

Absolventă a Liceului Teoretic „Petru Cercel” din Târgoviște si studentă la secția Engleză-Hindi a Facultății de Limbi și Literaturi Străine din cadrul Universității București.

Înainte de a face parte din echipa Sarang și de a veni în București, am fost voluntară la Agenția Națională Antidrog. În minunata lume a culturii coreene am pășit acum cinci ani și jumatate fiind îndrumată de o persoană foarte dragă. Prima întâlnire cu lumea coreeană a fost intermediată de melodia Doshite a trupei DBSK, melodie care m-a cucerit de la primele acorduri; de aceea în timpul liber îmi place să ascult muzică și să mă uit la seriale. De asemenea, îmi place să citesc și cum iubesc animalele, de câte ori ajung la bunici, îmi petrec cea mai mare parte a timpului jucându-mă cu Tasha, cățelușa mea”, a declarat Corina, precizand ca visul ei cel mare este sa viziteze “Țară a Dimineților Liniștite”.

raluca Miroi Raluca – editor Sarang Hanguk

Absolventa a Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din cadrul Universitatii Bucuresti, specializarea Publicitate. In prezent studenta la master – “Studii Interculturale Anglo-Americane”. Timida si tacuta, dar cu o mare pasiune pentru muzica, actorie si tot ceea ce inseamna Coreea. Hobby-uri: vlogging, cititul, fotografia.

   Anca Zaharia – editor special Sarang Hanguk

Studentă la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine a Universității din București, sectia de Filologie, Engleză-Română.  Iubirea mea pentru Coreea a început acum aproape doi ani, iar frumusețea ei continuă să mă surprindă din ce în ce mai mult, pe zi ce trece. Îmi place să cunosc oameni noi, iar pasiunea pentru Coreea mi-a dat această posibilitate, de a întâlni persoane noi, cu care împărtășesc aceleași pasiuni. În timpul liber îmi place să călătoresc, să ascult muzică și să citesc.

   Şoimaru Oana – voluntar Sarang Hanguk

Absolventă a Facultăţii Limbi şi Literaturi Străine din cadrul Universităţii Bucureşti, secţia Filologie, Rusă-Engleză. În prezent studentă la Facultatea de Drept din cadrul Universităţii „Nicolae Titulescu”.

Primul meu contact cu muzica şi cultura coreeană a fost prin trua TVXQ, în anul 2009. Fiind pasionată de anime-uri, am găsit soundtrack-ul de la „One Piece” cântat de ei şi apoi am început să ascult şi alte melodii ale trupei. De la muzică am ajuns să văd drame şi dragostea mea pentru Coreea a crescut.