Cine suntem?

ONE TEAM, ONE DREAM: KOREA!

Pasiunile sunt cele care ne inspiră și care ne îndrumă pașii în viață, iar alegerile pe care le facem au la bază, de cele mai multe ori, pasiunile și nu conjunctura/întâmplarea, obligațiile sau necesitatea. O pasiune comună ne-a adus și pe noi împreună, în 2013, și ne-a ținut laolaltă. Aceeași pasiune ne-a determinat apărem în fața dumneavoastră, fanilor Coreei, pentru ca împreună promovăm una dintre cele frumoase, vibrante și artistice culturi din lume: cultura coreeană.

Cum ne-a cucerit pe fiecare dintre noi Țara Dimineților Liniștite este o poveste de suflet, pe care o spunem cu mult drag, bucurie și entuziasm ori de cate ori suntem întrebați. Fie a fost vorba despre limba coreeană, despre muzica, dansul, dramele și filmele coreene, despre obiceiurile și tradițiile păstrate cu sfințenie de secolele sau de armonia perfectă dintre tradițional și modern, Coreea ne-a cucerit total din prima clipa în care am intrat în contact cu ea.

Ne-au captat mai apoi atenția oamenii frumoși, calzi și foarte talentați, peisajele de o frumusețe rară, palatele și templele, lampioanele și florile de cireș, azalee și lotus, aromele de Bulgogi, Japche, Kimchi și Samgyeopsal, culorile vibrante ale Hanbok-urilor, delicatețea gesturilor, politețea privirilor și respectul pe care acest popor cu o istorie atât de zbuciumată îl manifestă în viață de zi cu zi.

Am început iubim Coreea pentru ne-am regăsit în muzicalitatea limbii, în simbolistica versurilor cântecelor pe care le ascultam, în jocul privirilor și în spiritul unei culturi atât de vaste și de ofertante încât nu am avut practic cum o “refuzam”. Iar răspundem la întrebareaCine suntem noi?”, ei bine suntem o echipa formată din oameni dedicați acestei pasiuni. Suntem cei pentru care Coreea a devenit o stare de spirit și un mod de viață. Suntem echipa Sarang Hanguk și uram tuturor “Bine ați venit!” pe site-ul nostru.

                                                              여러분의 방문을 환영합니다! ^^