Misiune

Asociația Culturală Sarang Hanguk (ACSH) este o organizație nonguvernamentala (ONG) care și-a propus promoveze Coreea de Sud în Romania, respectiv cultura coreeană, limba și oamenii, și creeze conexiuni intre indivizi, instituții și comunități care au același scop ca și al nostru.

Facem asta prin:

 știrile, articolele, interviurile și fotoreportajele pe care le publicam pe site-ul și pe paginile de Facebook și Instagram

  prin evenimentele pe care le organizăm (Seri tematice coreene, workshop-uri de bucătărie coreeană, ateliere de creație de tip Arts & Crafts, întâlniri formale și informale) sau la care luăm parte din postura de parteneri și co-organizatori (festivaluri, concerte, lansări de carte și film, conferințe și seminarii, programe șolare etc).

Sarang Hanguk a luat naștere pe data de 5 noiembrie 2013 din pasiunea comună a membrilor săi pentru limba și cultura coreeană. La început doar o comunitate de oameni tineri și entuziaști, ACSH a devenit asociație doi ani mai târziu datorita determinării și perseverenței în a ne urma visele și a le transforma în realitate.