Misiune

Asociatia Culturala Sarang Hanguk (ACSH) este o organizatie nonguvernamentala (ONG) care isi propune sa promoveze Coreea de Sud in Romania, respectiv cultura coreeana, limba si oamenii, si sa creeze conexiuni intre indivizi, institutii si comunitati care au acelasi scop ca si al nostru.

Cum facem asta?

  • Prin stirile, articolele, interviurile si fotoreportajele pe care le publicam pe site-ul nostru si pagina de Facebook;
  • Prin evenimentele pe care le organizam (Seri tematice, workshop-uri, ateliere de creatie, intalniri formale si informale) sau la care luam parte din postura de parteneri si co-organizatori (festivaluri, concerte, lansari de carte si film, conferinte si seminarii, programe solare etc).

De cand suntem pe piata?

Sarang Hanguk a luat nastere pe 5 noiembrie 2013 din pasiunea comuna a membrilor sai pentru limba si cultura coreeana. La inceput doar o comunitate de oameni tineri si entuziasti, Sarang a devenit asociatie doi ani mai tarziu, datorita determinarii si perseverentei in a ne urma visele si a le transforma in realitate.