Echipă

  Dana Bărăgan – președinte-fondator 

Absolventă a Facultății de Filosofie și Jurnalism (BA – Filosofie și Jurnalism, MA – Comunicarea politică), în viață am ales două lucruri: să-mi urmez visul și să fac din el un job full time, ceea ce s-a și întâmplat. Cumva, cred că mi-a fost hărăzit să iubesc atât de mult Țara Dimineților Liniștite și să mă regăsesc în spiritul și pofta de viață a acestui popor, în dragostea pentru cultură și valori, și în dependența până la refuz de muncă.

Pentru mine, Coreea este un vis devenit în mare parte realitate, dar și un mod de viață. De fiecare dată când vorbesc despre ea (foarte des, ce-i drept), îmi dau seama că, dacă există un destin pentru mine, atunci Coreea este destinul meu.

   

13015277_1106655656043256_8430836936626958069_n        Angela Jipa – vicepreședinte 

Absolventă a Universității “Petrol și Gaze” Ploiești, Facultatea de Management al Afacerilor, în prezent economist la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu, Angela este pasionată de limba și cultura coreeană într-un mod unic.

“Am făcut loc în sufletul meu pentru tot ceea ce reprezintă Coreea care, ca un magnet interior, m-a atras atât de puternic încât am simțit că în spațiul gol din sufletul meu ceva și-a găsit locul și l-a umplut încet-încet… Hobby-urile mele sunt:  croitoria, pictura și orice rezultă în micul meu atelier de creație”, povestește Angela.

                   Coman Daniela Elena – vicepreședinte

Licențiată în Administrație și Management Public  (ASE) și cu un master în Marketing și Comunicare în Afaceri (ASE) terminat, Daniela Coman a descoperit  Coreea în anul 2012 și a început să-i placă tot ceea ce ține de ea, în special muzica, mâncarea și serialele TV.  Hobby-urile ei sunt: desenul, cititul și badmintonul.

flavia         Pană Flavia Alexandra – corespondent Seul 

Absolventă a Academiei de Studii Economice (BA – Relații Economice Internaționale, MA – Managementul Riscului în Afacerile Internaționale – Tranzacții Comerciale) și a Universității București (MA – Studii Est-Asiatice), Flavia a înțeles că atunci când iți dorești un lucru foarte mult, mai devreme sau mai târziu îl poți realiza. Pasiunea ei pentru Coreea de Sud a luat naștere cu ceva ani în urma și a rămas la fel de puternică până în ziua de astăzi.

raluca Miroi Raluca – editor Sarang Hanguk

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, specializarea Publicitate. Timidă și tacută, dar cu o mare pasiune pentru muzică, actorie și tot ceea ce înseamnă Coreea. Hobby-uri: vlogging, cititul și fotografia.

   Anca Zaharia – editor special Sarang Hanguk

Absolventă a Facultății de Limbi și Literaturi Străine a Universității din București, secția de Filologie, Engleză-Română. Iubirea mea pentru Coreea a început acum aproape doi ani, iar frumusețea ei continuă să mă surprindă din ce în ce mai mult, pe zi ce trece. Îmi place să cunosc oameni noi, iar pasiunea pentru Coreea mi-a dat această posibilitate, de a întâlni persoane noi, cu care împărtășesc aceleași pasiuni. În timpul liber îmi place să călătoresc, să ascult muzică și să citesc.