Gwang-An Bridge (부산 광안대교)

Aeroportul Incheon din Coreea a achizitionat QS-B220-uri suplimentare

Aeroportul Incheon din Coreea a achizitionat QS-B220-uri suplimentare in timp ce Implant Sciences continua sa isi extinda prezenta in aviatie, pe plan global

Implant Sciences Corporation (OTCQB: IMSC), un producator de frunte al solutiilor de detectare a urmelor de explozibil (ETD) si de droguri pentru aplicatiile de securitate ale patriei, a anuntat pe 30 septembrie 2015, ca a livrat o comanda suplimentara de detectoare de urme de explozibil QS-B220, de masa, Aeroportului International Incheon, cel mai mare aeroport din Coreea de Sud. Comanda, estimata la peste 500.000$, a fost procurata de Incheon International Airport Corporation, operatorul Aeroportului Interational Incheon. Anul trecut, Incheon a instalat 12 QS-B220-uri pentru a inlocui sistemele ETD ale unui alt producator.

Implant Sciences a primit comenzi de peste 2.000 de sisteme de la aeroporturile internaționale din întreaga lume inca din noiembrie, 2014.

“Având în vedere obiectivul nostru unic de detectare a urmelor, avem o cunoaștere mai profundă a nevoilor clienților noștri și provocărilor de securitate actuale. Fiind concentrati și agili, suntem în măsură să răspundem rapid și să punem în aplicare tehnologia inovatoare, care este unul dintre cele mai bune avantaje competitive ale noastre”, a declarat Dr. Darryl Jones, Vice Presedintele de Vanzari Globale si Marketing al Implant Sciences. “Ne straduim sa ridicam stacheta pentru industrie, nu numai cu tehnologia noastră, cat si prin reacția în utilizare și experiența utilizatorului.”

Cand este necesara o crestere a securitatii, clienții sunt în căutarea produselor ce livreaza soluții fiabile și eficiente de securitate, in timp ce le fac si vietile mai usoare”, a adaugat Bill McGann, CEO al Implant Sciences. Implant Sciences este multumit ca a primit aceasta comanda suplimentara din partea Incheon International Airport Corporation pentru a oferi echipamentul nostru de ultima generatie de detectare a urmelor la punctul de control.

Despre detectoarele de urme de explozibil QS-B220, de masa

QS-B220 folosește Ion Mobility Spectrometry (IMS) pentru a detecta si identifica rapid, o mare varietate de urme de explozibil militar, comercial, și artizanal. Cu cerințe de întreținere mai mici semnificativ decât sistemele concurente, QS-B220 pot fi utilizate pentru un cost mult mai mic de propietate decat alte produse aprobate. Cu un design radioactiv, butoane de întreținere și diagnosticare, precum și un sistem de calibrare patentat inCal™ sistem intern de calibrare automată, QS-B220 aduce noi niveluri de performanță și confort pentru utilizatorii de astfel de detectoare.

Despre Implant Sciences

Implant Sciences este un lider în dezvoltarea și fabricarea capacitatilor avansate de detectare pentru a contracara și a elimina amenințările în continuă evoluție de la explozibil pana la droguri. Echipa companiei de experti dedicati in detectarea urmelor a dezvoltat tehnologii proprietare utilizate în produsele sale comerciale, dintre care mii au fost vandute in peste 70 de tari din intreaga lume. ETD-ul companiei a orimit aprobari si certificate de la mai multe agenții internaționale de reglementare, inclusiv TSA în SUA, ECAC în Europa, CCA și Ministerul de Siguranta Publica din China, FSB Rusia, STAC, în Franța, și Ministerul german de Interne. De asemenea, in 2015, a primit si Premiul GSN Airport/Seaport/Border Security pentru „Cel Mai Bun Control de Securitate”. Toate produsele Implant Sciences sunt recunoscute ca Tehnologii Calificate Anti-Terorism de catre Departamentul de Securitate Interna. Pentru mai multe detalii despre companie si produsele sale, va rugam sa vizitati site-ul companiei: www.implantsciences.com.

In ceea ce priveste nota de precautie a Declaratiilor Anticipative

Acest comunicat de presa, precum și orice declarații ale angajaților, reprezentanților și partenerii Implant Sciences Corporation (“Societatea”) aferente conțin sau pot conține anumite “declaratii anticipative”, așa cum acest termen este definit în Actul de Reforma privind Litigiul de Privare a Valorii Mobiliare din 1995. Astfel de afirmatii pot include, fara limitare, declaratii cu privire la planurile Companiei, obiective, proiecții, asteptarile si intentiile si alte declaratii identificate de cuvinte, cum ar fi “proiecte”, “poate”, “va”, “ar putea”, “ar fi”, ” ar trebui”, “crede”,”se asteapta”,”anticipeaza”,”estimări”,”intenționează”,
“planuri”, “potențial” sau expresii similare. Astfel de afirmatii se bazeaza pe asteptarile actuale si sunt supuse unor riscuri si incertitudini (dintre care multe sunt dincolo de controlul Companiei), ce ar putea face ca rezultate efective ale Companiei sa difere mult de declaratiile semnificative. Aceste riscuri si incertitudini includ, dar nu sunt limitate la riscurile cum ca nu există nicio garanție că Administratia Securitatii Tansportului (TSA) sau oricare alte agenții americane sau străine guvernamentale și de aplicare a legii sau consumatori comerciali vor achiziționa oricare dintre produsele noastre de detectare a explozibilor sau că eventualele noi produse pe care le-am putea dezvolta, vor fi acceptate de TSA sau de astfel de alte guverne, agenții sau consumatori; riscuri economice, politice și de altă natură asociate cu vanzari internationale si operatiuni care ar putea afecta negativ vânzările noastre; afacerea noastră este supusă unei concurențe intense și schimbări tehnologice rapide, și capacitatea noastră de a genera venituri și profit va depinde de capacitatea noastră de a dezvolta și introduce noi produse; precum si alte riscuri si incertitudini descrise in documentele noastre cu Comisia Valorilor Imobiliare, inclusiv formele noastre cele mai recente 10-K, 10-Q și 8-K. În lumina acestor riscuri si incertitudini, cititorii sunt avertizați că rezultatele reale pot diferi semnificativ de cele descrise sau anticipate în situațiile anticipative. Compania nu are obligatia sa se angajeze in a actualiza public orice declaratii anticipative, fie ca urmare a unor informatii noi sau prezentari viitoare, cu exceptia celor prevazute de legea aplicabila.

Contact:
Implant Sciences Corporation
Company Contact:
Robert Liscouski
978-752-1700 x 11

Traducere: AleMi Ra




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.