Mayor Park Won

Primarul Park Won Soon – membru al Consiliului Mondial al Primarilor privind Schimbările Climatice

Stiati ca Primarul Park Won Soon al Guvernului Metropolitan Seul este un membru al Consiliului Mondial al Primarilor privind Schimbările Climatice?

Seulul este unul dintre orasele de top ale lumii in ceea ce privesc politicile ecologice. Guvernul de la Seul a numit schimbările climatice ca fiind o preocupare cheie pentru Seul și a creat politici menite in acest scop, cum ar fi autonomia de energie prin resurse regenerabile, consum redus, politici cuprinzătoare cu privire la efectul insulei urbane de caldura și includerea cetățenilor intr-un comitet de cetateni pentru eco-guvernare, “Green Seoul”. Acestea sunt doar cateva dintre politicile pe care orasul le instituieste.

Cat de angajat este orașul în abordarea schimbărilor climatice?

Seul a stabilit un obiectiv de reducere a emisiilor de gaze cu efect de seră cu 25% sub nivelurile din 1990 până în 2020 și 40% până în 2030. O modalitate prin care acest lucru este realizat deja prin reorganizarea transportului public și punerea în aplicare a strategiei Tarifarea Inteligentă de Transport, împreună cu zeci de stații de monitorizare climatice în oraș.
Seul se alătură, de asemenea, celor 524 orașe și regiuni din 50 de țări, reprezentând 480 de milioane de oameni, care fac parte din Registrul de Orase Climatice. Aceasta organizatie încurajează guvernele locale să raporteze periodic și public cu privire la angajamentele de reducere a gazelor cu efect de sera (GES), inventarele de emisii de GES și acțiunile de adaptare la schimbările climatice. (Seoul Korea)

Sursa: facebook Seoul Korea

Traducere: AleMi Ra




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.