„Like for likes” surprinde iubirea modernă de pe site-urile de socializare

Butonul de „Like” este des criticat pentru că nu este folosit in adevăratul său sens, dar dacă ar purta de fapt un sens foarte profund? Aceasta este premiza filmului „Like for likes” al regizorului Park Hyun-jin, ce urmărește povestea a trei cupluri care se bazează pe site-urile de socializare pentru a-și comunica sentimentele cele mai profunde.

Megastarul curentului „Hallyu”, Choi Ji-woo, ce interpretează o însoțitoare de zbor, îl are ca partener pe Kim Joo-hyuk, ce joacă rolul unui bucătar îndrăgostit. Actrița Lee Mi-yeon va juca rolul unei scenariste bine-cunoscute ce se îndrăgostește de un star K-pop arogant, interpretat de Yoo Ah-in. Kang Ha-neul, din serialul „The Incomplete”, va interpreta rolul unui compozitor de geniu, iar actrița Lee Som va fi o producătoare începătoare de telenovele.

12509392_1706883076215722_6939563986643359782_n

„Like for likes” va însemna și revenirea lui Choi pe marile ecrane după șapte ani. „Cumva am ajuns să îmi concentrez atenția pe rolurile de telenovele. Am vrut să lucrez cu mulți actori în „Like for likes” pentru că am fost absentă de pe marele ecran pentru foarte mult timp”, a declarat aceasta la o conferință de presă din Seul.

Kim a declarat despre Choi că a fost ușor să lucrez cu ea încă din prima zi: “A fost foarte îndrăzneață. Faptul că era cu mintea în altă parte mi s-a părut fascinant. Poate fi puțin distrasă, dar asta mi se pare adorabil. În plus, e frumoasă”.
Yoo Ah-in și-a lăudat partenera, Lee Mi-yeon, numind-o „femei ideală pe care o admir si declarand că, în viața reală, seamănă cu rolul pe care îl joacă în film. “Ar veni la mine neanunțată și ar pleca la fel. A fost distractiv să lucrez cu ea”, a spus Yoo.

„Yoo are o personalitate foarte puternică și se concentrează pe actorie atât de mult că mi s-a părut că pierdeam la capitolul interpretare. A fost copleșitor, dar și înviorător”, a afirmat, la randul sau,  Lee Mi-yeon.
Kang Ha-neul și Lee Som păreau că se înțeleg foarte bine după filmări. “Credeam că Lee Som nu va fi prietenoasă după ce m-am uitat la pozele ei”, a declarat Kang, „dar a fost cu picioarele pe pământ încă de la început. Ne-am împrietenit repede”.
„Like for likes” va avea premiera pe 18 februarie.

Sursa text & foto: http://english.yonhapnews.co.kr

Traducere: AleMiRa




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.