Samsung KNOX, cea mai bine cotată platformă de securitate, conform raportului Gartner

Samsung KNOX 2.6, platforma de securitate dezvoltată de Samsung Electronics Co., Ltd., a obținut recent cele mai mari punctaje dintre toate platforme de securitate mobilă, în raportul „Securitatea dispozitivelor mobile: O comparație între platforme” al Gartner, Inc, informeaza un comunicat de presa. Potrivit comunicatului, raportul a comparat caracteristicile esențiale ale sistemelor de operare securizate, precum și capabilitățile de enterprise management pentru 12 platforme mobile, Samsung KNOX fiind cotată drept cea mai puternică platformă la categoria Corporate Managed Security, unde a obtinut un punctat maxim, de către Gartner.

„Profesioniștii în securitate trebuie să ia decizii în cunoștință de cauză despre necesitatea implementării unui software de administrare sau folosirea aplicațiilor mobile de securitate și, de asemenea, trebuie să știe dacă se pot baza pe controalele de securitate ale diferitelor dispozitive. Evaluarea se concentrează pe cerințele de securitate care se aplică dispozitivelor mobile și compară cele mai populare platforme mobile, în ceea ce privește aceste cerințe,” au declarat oficialii Gartner, potrivit sursei citate. „Samsung oferă soluții complete, securizate din interior”, a adaugat Injong Rhee, Vicepreședinte Executiv și Head of R&D, Software and Services, Mobile Communications Business la Samsung Electronics.

Samsung si-a consolidat, astfel, poziția de lider în industrie, în categorii precum Authentication Methods, Encryption Management, Jailbreak/Root Protection și App Vetting.

Samsung KNOX este o platformă de securitate, ce intra în funcțiune odată ce telefonul a fost pornit prima dată. Ancorat în hardware-ul dispozitivului, Samsung KNOX protejează dispozitivul din momentul în care sistemul de operare este încărcat, până la deschiderea unei aplicații. KNOX 2.6 este cea mai nouă versiune lansată de Samsung și este disponibilă pentru dispozitivele Galaxy S7 și S7 edge. Platforma de securitate KNOX 2.6 este de asemenea optimizată pentru Andorid M, ce conține o serie de caracteristici care sporesc securitatea și productivitatea utilizatorului, mai arata sursa citata.

Sursa foto: www.samsung.com

main-visual

 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.