Actrita Jeon Do-yeon vorbeste in premiera despre rolul sau din drama “The Good Wife”

Actrita Jeon Do-yeon, castigatoarea unui premiu la Cannes, a declarat recent ca a fost trista in timp ce a filmat scena romantica din ultima sa drama, “The Good Wife”, deoarece scena dezvaluie incercarile emotionale prin care a trecut personajul sau. Jeon o interpreteaza pe Kim Hye-kyung in seria “The Good Wife”, difuzata de tvN, un remake dupa drama americana cu acelasi nume. In cel mai recent episod, care a fost difuzat saptamana trecuta, casnica transformata in avocata este sarutata de prietenul si seful sau Seo Joong-won (Yoon Kye-sang), inainte de a se duce acasa si a-l saruta pe sotul sau, Lee Tae-Joon (Yoo Ji-tae) – un procuror implicat intr-un scandal. Scena a starnit agitatie in randul telespectatorilor, deoarece a fost perceputa ca fiind controversata pentru o societate conservatoare, cum este cea coreeana.

“Regizorul nostru m-a intrebat daca sunt ok cu asta,” a marturisit Jeon in timpul conferintei de presa ce promoveaza seria. “Nu am fost sigura pana nu am inceput sa filmam scena, dar dupa m-am intristat cand am inteles prin ce trecea Kim Hye-kyung. (…) Daca a fost vorba de dorinta sau nu, cred ca am fost capabila sa ii inteleg sentimentele dupa ce am terminat de  filmat (scena – n.r.). Am realizat ca este o scena in care personajul isi accepta propria realitate,” a adaugat actrita.

AEN20160728006951315_02_i

Actrita de 43 de ani este foarte respectata in Coreea de Sud datorita curajului cu care joaca, fiind denumita, cu drag, “Regina Cannes-ului”. Reamintim cititorilor nostri ca rolul unei femei innebunite de durere din „Secret Sunshine“ i-a adus lui Jeon Do-yeon premiul pentru cea mai buna actrita la prestigiosul festival de film, in 2007. Chiar si asa, Jeon a spus ca a avut emotii cand s-a reintors pe micul ecran dupa o absenta de 11 ani, precizand ca isi facea griji nestiind daca drama in care joaca in prezent (“The Good Wife” – n.r.) va primi aprecieri pozitive pana la sfarsit.

JeonDoYeon_YoonKyeSang_YooJiTae1

Aflat langa Jeon in timpul interviului, Yoon Kye-sang si-a cerut scuze atunci cand un reporter i-a atras atentia ca personajul sau a sarutat o femeie deja maritata. „A fost gresit din partea mea“, a declarat cantaretul devenit actor, in varsta de 37 de ani, starnind rasete in sala. Apoi a explicat actiunile lui Seo. „Personajul meu este cineva care a facut tot ce i-a stat in putinta pentru a-si pastra firma si nu a aratat-o. Cred ca as fi sensibilizat daca cineva mi-ar intelege motivatiile din prima si m-ar linisti. Acea persoana a fost Kim Hye-kyung,” a spus Yoon. La randul sau, Yoo Ji-tae a declarat ca toti trei au muncit pentru a portretiza intr-un mod cat mai realist relatia dintre ei. „Nu vorbim despre principii, ci mai degraba ne concentram pe cum sa fi cat mai convingator pentru public”, a spus actorul in varsta de 40 de ani, care si-a castigat porecla de „amant de gunoi” multumita personajului sau enigmatic si sexy.

gowo

tumblr_o5zr355MIn1sdd1ivo1_540

“The Good Wife” a strans un record impresionant de audienta, in jur de 5% pentru fiecare episod, in ciuda ingrijorarilor initiale cum ca ar pierde din cauza standardelor inalte stabilite de versiunea originala. Producatorul Lee Jeong-hyo a marturisit ca a fost descurajator sa faci nu remake dupa o serie de succes, cum a fost cea americana. Dar a mai spus si ca a fost atras de intriga originala si a descoperit in ea elemente care erau „foarte coreene”. „Cu cat lucram mai mult la ea, cu cat simteam mai puternic acel lucru, ceea ce cred ca ne-a si facut sa ajungem atat de departe,” a spus Lee Jeong-hyo. „Plus ca am reusit sa ii avem in distributie pe actorii potriviti, deci ne-am distrat foarte mult pana acum.” Intr-un scurtpreview, producatorul a spus ca doua dontre episoade nu vor fi luate din original, ci vor fi scrise de la inceput, inplicandand-ul in mod special pe sotul procuror. „The Good Wife” est difuzat pe canalul de cablu tvN, la 8:30 PM, in fiecare vineri si sambata. In prezent, drama se afla la jumatatea sa (episodul 8 –n.r.).

Sursa text: http://english.yonhapnews.co.kr/

Sursa foto: http://english.yonhapnews.co.kr/, http://forums.soompi.com, http://www.dramabeans.com,

 http://koalasplayground.com

Traducere: AleMiRa




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.