Actorii Jang Hyuk, Yoon Hyun Min si Park Se Young vor juca in drama medicala “Beautiful Mind”

Vesti bune din lumea serialelor! Este vorba despre actorii Jang Hyuk, Yoon Hyun Min si Park Se Young care au dezvaluit ca vor juca impreuna in noua drama marca KBS2, “Beautiful Mind/뷰티풀 마인드”,  care va fi difuzata lunea si martea, de la ora 22:00. Pe 26 aprilie un membru al productiei a dat o declaratie in care spunea ca Jang Hyuk, Yoon Hyun Min si Park Se Young au confirmat ca vor aparea in “Beautiful Mind “ si vor participa la prima citire a scenariului pe 28 aprilie. Cu toate acestea, inca nu se stie nimic despre interpreta rolul principal feminin. Actrita Park So Dam a fost una din variantele anuntate anterior, dar aceasta nu a acceptat rolul. Este foarte posibil ca prima citire a scenariului sa se desfasoare fara a avea actrita principala.

13083340_1748459535391409_36349877054397130_n

In aceasta drama Jang Hyuk va juca rolul lui Lee Young-Oh, un neurochirurg de geniu care nu empatizeaza cu nimeni. Cu toate acestea, el a vazut ca pacientii lui mor in conditii ciudate si cand incepe sa se indragosteasca, incet incet va deveni o persoana mai buna.

Yoon Hyun Min are un personaj complet opus celui jucat de Jang Hyuk. El il va interpreta pe Hyun Suk Joo, un coleg neurochirurg care are foarte multa compasiune pentru pacientii sai si este de incredere.

Cat despre Park Se Young, ea va fi Kim Min Jae, o colega din departamentul de neurochirurgie din cadrul spitalului Hyung Sung. Min Jae a absolvit o facultate diferita de a colegilor sai, dar este un doctor frumos si inteligent care si-a facut un renume ca fiind cel mai bun doctor din spitalul Hyung Sung.

Drama “Beautiful Mind“ isi va incepe filmarile in curand si va putea fi vazuta incepand cu luna iunie, dupa terminarea dramei “Neighborhood Lawyer Jo Deul Ho”.

Sursa text: soompi.com

Traducere: Daniela Coman




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.