Jun Ji Hyun si Lee Min Ho, in discutii pentru rolurile principale intr-o noua drama

Dupa ce, in China, au aparut zvonuri cum ca Jun Ji Hyun si Lee Min Ho ar putea colabora pentru a reveni pe micile ecrane, fanii sunt nerabdatori sa vada daca cele doua vedete de top vor aparea intr-adevar impreuna la televizor.

Pe 20 aprilie, media din China a anuntat ca Jun Ji Hyun si-a planuit revenirea dupa concediul de maternitate. De asemenea, mai multe platforme de stiri din China si Hong Kong au anuntat ca este posibil ca Jun Ji Hyun sa se intoarca pe micul ecran cu o drama scrisa de Park Ji Eun, cea care a scris “My Love from the Stars” si regizata de Jin Hyuk, care a regizat “Doctor Stranger”. Lee Min Ho a fost mentionat ca fiind personajul principal masculin in aceasta drama.

13012858_1746010692302960_6415459941402719665_n

Desi nu au fost dezvaluite foarte multe detalii despre noua drama a lui Park Ji Eun, oamenii deja vorbesc despre un potential succes daca se mentine aceasta distributie. Doar ideea in sine de a avea o drama cu Jun Ji Hyun si Lee Min Ho, scrisa de Park Ji Eun si regizata de Jin Hyuk, este de ajuns pentru ca fanii dramelor sa devina nerabdatori.

Sursa text & foto: www.soompi.com

Traducere: AleMiRa




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.