Expoziţie de mancare tradiţională coreeana în Indonezia

Coreea de Sud a expus mâncarea tradițională pentru indonezieni într-un târg conceput pentru a promova farmecul și gustul bucatariei coreene la nivel mondial. Potrivit Ministerului Agriculturii, Alimentației și Afacerilor Rurale, evenimentul de patru zile, intitulat “2016 Indonesia Jakarta K-food Fair,” s-a deschis, joi, 6 octombrie, la un hotel local indonezian.

Indonezia, cu aproape 90% din populație musulmană, este de așteptat să apară ca o bază în avans pentru eforturile din Coreea de Sud de a patrunde mai adânc pe piața mondială alimentară. Indonezia a obţinut, de asemenea, o medie de mai mult de 6% în creșterea economică anuală.

Evenimentul viitor care urmează să fie găzduit de Korea Agro-Fisheries & Food Trade Corp. va cuprinde diverse produse coreene alimentare, consultări legate de comerț și spectacole culturale. “Este de așteptat ca aceasta să fie o bună șansă de a extinde exporturile de produse alimentare, ajutând oamenii de afaceri sud-coreeni să ridice înțelegerea pieței și să stabilească parteneriate strânse cu importatorii locali”, a declarat un oficial al ministerului.

Evenimente similare au avut loc, la începutul acestui an, în China, Malaezia și Vietnam.

aen20161005004300320_01_i

                                      Târgul K-food ce a avut loc în Ho Chi Minh, Vietnam, în luna septembrie.

Sursa: http://english.yonhapnews.co.kr/culturesports/2016/10/05/0701000000AEN20161005004300320.html

Traducere: Corina Stan




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.