entourage-poster3

“Entourage” – noua comedie spumoasa de la tvN

Astazi are premiera urmatoarea drama marca tvN, foarte asteptata de impatimitii serialelor coreene. Va fi o drama in care distributia este una cel putin inedita si, totodata, prima in care actorul Seo Kang Joon va avea rolul principal. Este vorba despre “Entourage” (안투라지 ), o comedie si melodrama cu 16 episoade (ce urmeaza sa fie confirmate). Aceasta drama este produsa de  regizorul Jang Young Woo dupa un scenariu semnat de Seo Jae Won si Kwon So Ra. Ea fi difuzata de postul tvN in fiecare vineri si sambata, incepand cu ora 23:00 (ora locala), si reprezinta un remake al serialului american cu acelasi nume, ce a fost difuzat de HBO in perioada 2004-2011. Postul tvN este sigurul care a obtinut drepturile de realizare si difuzare al acestui remake.

entourage-poster3

Poveste

“Entourage” este o comedie “neagra” care infatiseaza care este adevarata fata a celebritatilor, dar si  adevarul despre industria de divertisment, in general. Seo Kang Joon joaca rolul lui Cha Young Bin, un actor in plina ascensiune. El are 3 prieteni foarte buni: Lee Ho Jin (rol interpretat de Park Jung Min), Cha Joon (personaj jucat de Lee Kwang Soo) si Geobook (Lee Dong Hwi). De asemenea, il vom revedea si pe Kim Eun Gab (Jo Jin Woong), care  este directorul agentiei lui Young Bin. Fiecare are desigur personalitate diferita si situatiile prin care trec impreuna sunt foarte amuzante.

Kim Eun Gab are o filozofie proprie dupa care isi alege si isi promoveaza starurile din agentie si poate fi uneori foarte arogant. Cha Young Bin (Seo Kang Joon), pe langa faptul ca este cel mai bine cotat actor al momentului, in tot ce face are un scop precis, mai exact sa se bucure de “cea mai buna viata”.  Lee Ho Jin (Park Jung Min) este managerul lui Young Bin dar si cel mai bun prieten al sau inca din copilarie. Visul sau a fost sa devina regizor de film, dar nu s-a putut realiza. Acum se  simte frustrat ca trebuie sa stranga tot dezastrul  pe care il lasa Young Bin in urma sa. Cha Joon (Lee Kwang Soo) este un fost  star, foarte popular in anii’90 fiind membru al unei trupe de baieti. In prezent nu poate  sa uite de succesul pe care l-a avut odata. Geobook (Lee Dong Hwi) va fi un personaj asemenea unei “broscute testoase”, membrul dragut din grupul de prieteni care se distreaza intr-un mare fel, dar cand vine vorba despre femei atitudinea lui se schimba.

Acestea sunt personajele principale ale unei comedii care promite inca de la inceput si doreste sa inveseleasca publicul prin situatiile pe care le prezinta.

Distributie

Distributie principala:

Seo Kang Joon – Cha Young Bin
Jo Jin Woong – Kim Eun Gab
Park Jung Min – Lee Ho Jin
Lee Kwang Soo – Cha Joon
Lee Dong Hwi – Geobook

Altii:

Kim Hye In – Seo Hee
Ahn So Hee – Song Na Ra
Choi Myung Gil – Kang Ok Ja
Yoon Ji Hye – sotia lui Eun Gab
Amber Liu – Jay Jung, secretare lui Eun Gab
Ryu Han Bee –  fata lui Eun Gab
Jin Sun Kyu – prietenul lui Kim Eun Gab
Jang So Yeon

Aparitii:

Song Ji Hyo
Mamamoo
Lee Joon Ik
Bong Man Dae
Ahn Hye Kyung
Lee Tae Im
Clara
Kang Ha Neul

Seo Kang Joon este membru intr-o trupa de cantareti-actori numita “5urprise”. Sigur il veti recunoaste daca ati urmarit  drame ca: “Entertainer”(SBS/2016), “Cheese in the Trap” (tvN/2016),  “Hwajung” (MBC/2015) ,”What Happens to My Family?” (KBS2/2014-2015), “Cunning Single Lady” (MBC/2014), “The Suspicious Housekeeper” (SBS/2013).

Jo Jin Woong este un actor desavarsit, cu o cariera bogata, multiple aparitii in filme si seriale. Anul acesta a fost un an incununat cu  succes pentru el  datorita rolului din drama “Signal” (tvN/2016). De asemenea, a mai jucat  si in seriale ca: “Beyond the Clouds” (KBS2/2014), “Tree With Deep Roots” (SBS/2011), “My Love, My Family” (KBS2/2011), “Flames of Desire” (MBC/2010-2011), “A Man Called God” (MBC/2010) si “The Slave Hunters” (KBS2/2010).

Park Jung Min nu este un actor foarte cunoscut, printre aparitiile sale numarandu-se dramele: “Reply 1988” (tvN/2015-2016), “Valid Love”  (tvN/2014-2015), “You’re All Surrounded” (SBS/2014), “Adolescence Medley” (KBS2/2013), “Golden Time” (MBC/2012) si “Feast of the Gods” (MBC/2012).

Lee Kwang Soo este un artist foarte cunoscut in lumea divertismentului datorita emisiunii “Running Man” si multiplelor sale apartitii televizate (prietenii apropiati il numesc “Printul Asiei”). El a jucat in urmatoarele seriale: “Dear My Friends” (tvN / 2016), “Descendants of the Sun” (KBS2/ 2016), “The Girl Who Sees Smells” (SBS/2015), “It’s Ok, This is Love” (SBS/2014), “Secret Love” (Dramacube/2014), “Jung-Yi, Goddess of Fire” (MBC/2013), “Potato Star 2013QR3”(tvN/2013-2014), “Dating Agency: Cyrano” (tvN/2013), “The Innocent Man” (KBS2/2012), “Bachelor’s Vegetable Store” (ChannelA/2011-2012), “City Hunter” (SBS/2011) si ”Dong Yi” (MBC/ 2010).

Lee Dong Hwi este un tanar actor care a jucat in mai multe filme, cum ar fi: “Retrial” (2017), “One Line” (2016), “Cooperation”  (2016), “The Handmaid”  (2016), “The Sound of a Flower” (2015). A jucat, totodata, si in cateva drame, printre care amintim: “Reply 1988”  (tvN/2015-2016), “Divorce Lawyer in Love” (SBS / 2015) si “Gunman in Joseon” (KBS2/2014).

Curiozitati:

  • “Entourage “ este o drama 100% pre-produsa, perioada in care s-a filmat fiind 1 iunie 2016- septembrie 2016.
  • Lui Siwan  din trupa ZE:A, care a jucat in drama “Misaeng“, i s-a oferit rolul principal, dar el nu a acceptat.
  • tvN a cumparat licenta de preluare si difuzare a acestei drame in 2015.
  • Ea va fi difuzata simultan in alte 10 tari. In China, va putea fi vazuta prin intermediul platformei online Tencent Video in acelasi timp ca perioada de difuzare cu Coreea. Fanii din Japonia vor putea sa vada episoadele cu o saptaman intarziere  prin intermediul  postului Mnet Japan. Cat despre  celelalte tari: Hong Kong, Singapore, Taiwan, Malaysia, Indonezia, Thailanda, Filipine, Cambogia, Myanmar si  Australia, serialul va putea fi vazut cu o intarziere de 3 zile pe postul tvN Asia.

Puteti si voi sa vedeti cam cum va arata aceasta drama urmarind cateva filmulete:

Teaser 1: https://www.youtube.com/watch?v=nK3A9wZr_Qs

Teaser 2: https://www.youtube.com/watch?v=StOomZUQw7A

Teaser 3: https://www.youtube.com/watch?v=chKHmgPHoQk

Teaser 4: https://www.youtube.com/watch?v=t9vFoa0I9yo

Eu cred ca acest serial va fi foarte comic si sper ca v-am facut curiosi sa il urmariti de acum incolo. Vizionare placuta!

Sursa: koreandrama.org, asianwiki.com

Traducere: Daniela Coman

entourage-poster1 entourage-1 entourage-2 entourage-3 entourage-4 entourage-5




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.