aen20161122012751315_01_i

Directorul și scriitoarea serialului „Descendenții Soarelui”, fac echipă pentru serialul “Goblin”

Cei mai mulți urmăritori ai culturii pop coreene își amintesc cu siguranta serialul de televiziune „Descendenții Soarelui”, care a creat o adevărată senzație atât în Coreea, cât și în străinătate.

Scriitoarea și regizorul acestei drame și-au unit forțele din nou pentru a crea o fantezie romantica, cu tenta de comedie, bazată pe viața unui goblin nemuritor, un Grim Reaper amnezic și o elevă de liceu care pretinde a fi viitoarea mireasă a goblinului.

În rolurile principale, „Goblin”, caci asa se va numi drama, îi are pe actorii Gong Yoo, Lee Dong-wook, Kim Go-Eun, Yoo In-na și Yook Sung-jae, membru al formației BtoB.

aen20161122012751315_01_i

„Este a doua oară când lucrez cu Kim Eun-Sook.  Am fost păcălit,” a declarat, glumind, regizorul Lee Eung-Bok, în cadrul  conferințe de presă de promovare a dramei, care a avut loc în sudul Seulului. „Am avut o perioadă grea în timpul filmărilor pentru “Descendenții Soarelui”,  de data aceasta am vrut să fac o piesă confortabilă într-o zonă limitată de spațiu, dar s-a dovedit a avea o scară imensă.”

Așa cum drama merge înainte și înapoi în timp, goblinul, Kim Shin (Gong Yo), apare la început ca un ofițer militar îmbrăcat în armura specifica acelei perioade și apoi ca un om modern, cu adevărata sa identitate ascunsă. El a fost acuzat de trădare în urmă cu aproximativ 900 de ani și pus sub o vraja a vieții veșnice. Singura modalitate de a rupe vraja este cea de a cunoaște o „mireasă goblin”, care îi va scoate pumnalul din inimă și îi va sfârși viața. Când o întâlnește pe eleva de liceu, Ji Eun-Tak (Kim Go-Eun), cei doi încep o prietenie care se dezvoltă mai târziu în dragoste.

Distribuția și producătorii au călătorit la Quebec, în Canada, pentru a filma o parte din dramă și au utilizat grafica pe calculator pentru efectele speciale.

„A fost uimitor”, a declarat scriitoarea despre teaser-ul care a fost proiectat la conferință: „Scenele de luptă au apărut mult mai majestuoase decât mă așteptam, așa că m-au trecut fiori.”

aen20161122012751315_02_i
Kim este o producătoroare de succes de ani de zile. În afară de „Descendenții Soarelui”, portofoliul ei include, de asemenea, drame populare, precum: „Iubiți în Paris”, „Grădina Secretă”, „Demnitatea unui gentleman” și „Moștenitorii”.

Cu toate acestea, i-au luat cinci ani ca Gong Yoo să apară într-una din dramele ei.

„Am fost respinsă în mod repetat de acesta, așa că am fost un pic timidă să-l întreb din nou, dar de data aceasta el a dat un răspuns foarte rapid. (…) El mi-a dat un răspuns minunat care m-a uimit”, își amintește ea.

Într-un mesaj trimis din Hawaii, actorul în vârstă de 37 de ani, a scris la acel moment: „Dacă o să fie bine cu un astfel de goblin, timid și slab de inimă ca mine, o voi face.”

Gong Yoo, care recent a jucat cel mai mult în filme, a explicat că a avut o teamă în privința seriilor de televiziune, dar a fost încurajat, după o întâlnire de trei ore cu scriitorarea și regizorul seriei.

„Într-o dramă, filmările sunt în curs de desfășurare, astfel încât actorii nu pot promite să fie în cea mai bună formă, până la sfârșit. (…) Mi-era teamă că nu voi fi în măsură să arăt cea mai bună performanță”, a afirmat el.
aen20161122012751315_03_i

Actorul a mărturisit că la început a fost greu să joace rolul unui nemuritor, dar mai târziu a început să îi placă: „Din moment ce nu sunt un om, pot să fac ce vreau. Nu sunt nici aici, nici acolo”, a spus el. „Abilitățile mele vor fi dezvăluite puțin câte puțin în fiecare episod. Va fi distractiv de văzut.”

Între timp, scriitoarea și-a împărtășit disconfortul cu privire la organizarea unei conferințe de presă pentru promovare acestei drame, într-un moment în care țara a fost tulburată de un scandal de corupție care ii implică pe președintele țării și confidenta ei.

„Vreau ca drama noastră să fie o mică pauză”, a spus ea. „Este o dramă care permite celor care doresc să plângă, să facă acest lucru, și celor care doresc să râdă, să râdă cât de mult își doresc. Sper să vă placă”, a afirmat  aceasta.

„Goblin” va avea premiera pe canalul de cablu TVN la ora 8 p.m., pe data de 2 decembrie. Serialul va rula în fiecare seară de vineri și sâmbătă și va avea 16 episoade.

aen20161122012751315_04_i

Sursă: http://english.yonhapnews.co.kr

Traducere: Oana Șoimaru




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.