hwarang-poster1

“Hwarang: The Beginning”-noua drama istorica de la KBS a inceput

Astazi este ziua cea mare, premiera unui serial mult asteptat de foarte multi fani. Este vorba desigur de  “Hwarang: The Beginning” (“화랑”), un proiect  special care ne  trimite intr-o perioada frumoasa a istoriei poporului coreean, mai cu seama in timpul Regatului Silla. Dupa cum v-ati dat deja seama va fi un serial de genul istoric dar si romantic cu 20 de episoade. Va fi difuzat de unul dintre cele 3 posturi importante din Coreea, KBS2, si il veti putea urmari in fiecare luni si marti de la ora 22:00 (ora coreeana). De productia acestei drame s-a ocupat  compania  Oh! Boy Project, regizor fiind : Yoon Sung Shik iar scenariul este semnat de catre Park Eun Young.
hwarang-poster1

Poveste:

Aceasta drama este complet pre-produsa inainte de lansare, ceea ce reprezinta o practica aparte fata de  formatul  serialelor coreene obisnuite. Filmarile au inceput pe 31 martie 2016 si s-au incheiat pe 1 septembrie 2016. “Hwarang: The Beginning” va fi difuzata in acelasi timp in Coreea cat si in China.

Aceasta drama va spune povestea unui grup de tineri care infrunta provocarile vietii crescand si invatand  lucruri noi dar si descoperind dragostea. Actiunea se desfasoara in Seorabeol, capitala Regatului Silla. Acesti tinei nu sunt unii obisnuiti , ei fac parte dintr-o categorie aparte de cavaleri, o garda speciala numita Hwarang. In aceasta garda au voie sa intre doar tineri cu calitati speciale, care provin din familli de nobili si poseda anumite abilitati atat pe partea  culturala  cat si artistica. Ei sunt foarte renumiti pentru frumusetea lor (cunoscuti sub denumirea de „Cavalerii mai frumosi ca florile”)  dar si pentru felul in care actioneaza cu determinare si fiind guvernati de propriile principii solide. In rolurile principale ii vom regasi pe Park Seo Joon, Go Ah Ra si Park Hyung Shik.

 

Distributie:

Distributie principala:

Park Seo Joon – Moo Myung
Go Ah Ra – Ah Ro
Park Hyung Shik – Sam Maek Jong (mai tarziu va fi Regele Jinheung din Silla)

Alti actori

Choi Min Ho – Su Ho
Do Ji Han – Ban Ryu
Jo Yoon Woo – Yeo Wool
Kim Tae Hyung (V) – Han Sung
Kim Hyun Joon – Dan Se

Kim Ji Soo – Regina  Jiso
Seo Ye Ji -Printesa Sookmyung
Song Young Kyu – Hwi Kyung Kong

Sung Dong Il – Wi Gong In
Choi Won Young – Ahn Ji Gong
Yoo Jae Myung – Pa Oh
Kim Kwang Kyu – Pi Joo Ki
Lee Da In – Soo Yeon

Lee Kwang Soo – Mak Moon
Kim Won Hae – Woo Reuk

Kim Chang Wan – Park Young Sil

Lee Byung Joon – Ho Kong
Go In Bum – Kim Seub
Kim Jong Goo – Suk Hyun Je

Jin Joo Hyung – Jang Hyun
Shin Dong Woo – Mu Chul
Han Jung Hoon – Joo Ki
Song Min Hyung – Kim Hyung Won
Lee Min Ho – So Kam
Baek Jae Jin – Yang Jo Jang
Ban Min Jung – Mi Roo Hyang
Lee Kwan Hoon – Hyun Chu
Park Seo Joon este un actor care va este sigur cunoscut dupa cel mai recent rol al sau din drama “She Was Pretty”(MBC / 2015). El a mai jucat si in alte seriale precum: “Kill Me, Heal Me”(MBC / 2015), “Mama” (MBC / 2014), “Witch’s Romance” (tvN / 2014),  “A Word From Warm Heart” (SBS / 2013-2014), “I Summon You, Gold!”(MBC / 2013), “Family” (KBS2 / 2012-2013),” Dream High Season 2” (KBS2 / 2012).

Go Ah Ra este o tanara actrita care a aparut in diverse productii precum: “Reply 1988” (tvN / 2015-2016-ep.18), “The Producers” (KBS2 / 2015), “You’re All Surrounded” (SBS / 2014), “Reply 1994” (tvN / 2013), “No Limit” (MBC / 2009), “Who Are You?” (2008).

Park Hyung Shik este de fapt cantaret, membru al trupei kpop ZE:A. El a ales totusi sa debuteze si in actorie si s-a facut remarcat din rolurile sale in seriale ca:  “High Society”(SBS / 2015), ”Persevere, Goo Hae-Ra” (Mnet / 2015) (cameo), “What Happens to My Family?”(KBS2 / 2014-2015), “The Heirs” (SBS / 2013), ”Nine: Nine Times Time Travel”(tvN / 2013).

Choi Min Ho este membrul trupei SHINee dar si actor, pe care sigur il veti recunoaste din rolurile sale in “Because It’s The First Time” (OnStyle / 2015), “Medical Top Team” (MBC / 2013), “To The Beautiful You” (SBS / 2012), “Salamander Guru and The Shadow Operation Team” (SBS / 2012).

Curiozitati:

  • “Hwarang” va lua locul dramei difuzate anterior pe KBS2 “Sweet Stranger and Me“.
  • Fiind o drama istorica distributia ei este impresionanta.
  • O surpriza frumoasa a acestui serial este debutul in actorie a lui V (Kim Tae-Hyung) din trupa BTS, care nu face decat sa ii entuziasmeze si mai mult pe fanii trupei.
  • Artistul Lee Kwang-Soo va avea o aparitie speciala in aceasta drama.

Daca vreti sa va faceti o idee despre acest serial urmariti aici cateva filmulete :

Teaser 1 : https://www.youtube.com/watch?v=knfb4NlfL44

Teaser 2: https://www.youtube.com/watch?v=RbDEZAWiwqA

Teaser3: https://www.youtube.com/watch?v=joG72S7VBQc

Sper ca acest serial sa va aduca aminte de o perioada buna a istoriei coreene, dar si de alte seriale istorice renumite. De asemenea imi doresc sa va starnesc curiozitatea si sa  acordati o sansa acestui serial.

Surse: koreandrama.org, asianwiki.com

Traducere: Daniela Coman

hwarang-poster2  hwarang-the-beginning1 hwarang-the-beginning2  hwarang-the-beginning3

hwarang-the-beginning7  hwarang-the-beginning4hwarang-the-beginning5  hwarang-the-beginning8

hwarang-the-beginning6




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.