Park Hyung Sik ofera o declaratie emotionanta odata cu finalul “Hwarang”

La fel cum a facut si colegul sau, Choi Minho, Park Hyung Sik a facut o declaratie cu privire la finalul dramei KBS2, “Hwarang”. In aceasta declaratie, Hyung Sik a spus: “Imi aduc aminte foarte bine ca regizorul nostru, membrii personalului si colegii mei de platou au suferit enorm din cauza filmarilor din timpul verii toride, cu toate acestea insa, zambesc cand ma gadesc la acea vara, deoarece este plina de amintiri frumoase pentru mine. Simt ca am fost foarte norocos sa intalnesc oamenii pe care i-am intalnit prin intermediul acestei drame. “Hwarang” este cu atat mai speciala pentru mine, datorita amintirilor pe care le am lucrand la acest proiect.”

Actorul a continuat: “Cum a fost prima mea incercare de a juca intr-o drama de epoca, am lucrat cu si mai mare atentie si, desi am regrete pentru ca nu am putut sa exprim tot ce mi-am dorit prin acest rol, sunt incurajat de iubirea si sprijinul pe car leam primit prin el. Voi lucra si mai mult pentru a reveni (intr-o noua drama – n.r.) ca un actor mai bun si mai puternic.”

El a incheiat intr-o nota optimista, multumind sincer publicului “Hwarang”: “Sa iubim mai mult in 2017! Va iubesc pe toti!”

Va reamintim ca Park Hyung Sik se va intoarce pe micul ecran vineri, 24 februarie, la ora 11 PM KST, cu primul episod al dramei JTBC, “Strong Woman Do Bong Soon”. Asteptarile pentru aceasta drama sunt mari intrucat chimia dintre Park Hyung Sik si Jisoo face deja furori in randul fanilor.

        

Sursa: www.soompi.com

Autor: AleMiRa




There is 1 comment

Add yours
  1. monica flori

    mi-a placut cum a jucat acest actor tanar si talentat,are capacitatea de a capta publicul,ii doresc mult succes si felicitari pt rolul jucat alaturi de ceilalti minunati actori


Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.