467_838_3313

Festivalul internaţional al florilor Maehwa din Gwangyang îşi “salută” vizitatorii

Şi anul acesta, ca în fiecare an începând din 1997, în prima parte a lunii martie în Gwangyang are loc Festivalul internaţional al florilor Maehwa (florile de cais). Ca orice ediţie a festivaluluiă care se respectă, şi cea de-a 20-a manifestarea a acestuia va avea loc într-o piață din fața Gării Gwangyang, dar și în alte locuri din și în jurul Gwangyang, inclusiv Seomjin Village, casa celui mai mare număr de flori de cais din Coreea.

Pe parcursul celor nouă zile cât durează festivalul, respectiv din 11 și până pe 19 martie, vizitatorii compatrioţi și din străinătate se pot bucura de o gamă largă de programe legate de florile de cais, evenimente culturale regionale și turism industrial.

În special pentru turiștii din țările străine, evenimentul va reprezenta un bun prilej pentru a gusta și cumpăra produse organice locale pe bază de caise, care câștigă o popularitate tot mai mare în rândul oamenilor din toate grupele de vârstă.

Municipalitatea din Gwangyang speră că festivalul va juca un rol crucial pentru a prezenta îmbunătățirile continue ale zonei și să evidențieze acele intreprinderi din comunitate care sprijină aceste eforturi, în același timp reunind artiști regionali pentru a-și expune operele lor de artă. Evenimentul oferă, totodată, o gamă de resurse culturale regionale recunoscute la nivel național, atât indoor cât și outdoor.

“Scopul este simplu. Ne dorim să expunem ceea ce are Gwangyang de oferit și ne asigurăm că participanții se bucură de șederea lor, astfel încât aceştia vor deveni susținători ai creșterii rapide a Gwangyangului ca un oras de provincie important, binecuvântat cu bogate resurse turistice naturale precum și moșteniri culturale vechi, combinate cu o infrastructură modernizată și situri industriale din apropiere”, a declarat primarul Gwangyang într-un interviu pentru publicatia The Korea Post. Acesta a mai precizat că în fiecare dimineaţă se roagă pentru trei lucruri, unul dintre ele fiind să transforme Gwangyang într-un oraș global care creștere redusă a emisiilor de carbon.

“Viitoarea ediţie a Festivalulului Maehwa va face parte din eforturile noastre de a face Gwangyang un nou centru și, totodată, o destinație turistică industrială, unde turiștii din întreaga țară dar și din străinătate pot experimenta cu adevărat eco-turismul și turismul industrial verde”, a mai spus edilul din Gwangyang.

Sursa: http://www.koreapost.com/news/articleView.html?idxno=467

 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.