My-Sassy-Girl-Poster2

Noua drama “My Sassy Girl”, un remake cu Joo Won si Oh Yeon Seo

A venit timpul din nou pentru o noua premiera din partea producatorilor coreeni. Astazi, 29 mai, este programat sa inceapa un serial la care s-a lucrat mult si care a fost foarte anticipat de fani. Este vorba despre un remake al unui film de succes international cu acelasi nume, mai exact “My Sassy Girl” (엽기적인 그녀). De aceasta data a fost realizat intr-o maniera diferita si intr-un stil mai aparte fata de filmul facut in anul 2001 si regizat de  Kwak Jae-yong, in rolurile principale fiind  Jun Ji-hyun si Cha Tae-hyun. Serial va fi difuzat de unul dintre cele mai importante posturi coreene, SBS, in fiecare luni si marti de la ora 22:00 (ora coreeana). “My Sassy Girl” va fi de genul istoric, dar si comedie romantica cu 32 de episoade de cate 30 de minute fiecare. In rolurile principale ii vorm regasi pe Joo Won si Oh Yeon Seo, iar de productia ei s-au ocupat compania Huayi Brothers cu producatorii: Shim Jung Woon, Kim Dong Raes si Shin Chu, regia fiind realizata de Oh Jin Suk, iar scenariul poarta semnatura lui Yoon Hyo Je.

Acest serial este 100% pre-produs. Filmarile pentru el au inceput inca din august 2016 si s-au finalizat in martie 2017. Cum am mai mentionat deja, se bazeaza pe filmul realizat in 2001, “My Sassy Girl”, doar ca totul va fi transpus intr-o perioada istorica. Mai exact, actiunea acestei drame se va desfasurata in  perioada Joseon si va prezenta povestea de dragoste a unui invatat arogant numit Kyun Woo, rol interpretat de actorul Joo Won. El este cunoscut drept “comoara nationala din Joseon”. Se intampla ca acesta sa o intalneasca pe printesa Hye Myung (rolul interpretat de Oh Yeon Seo), cu o personalitate dificila si un pic cam obraznica. Cum va decurge lucrurile intre ei si daca vor reusi sa isi implineasca iubirea nu ramane decat sa descoperim noi cu fiecare episod din drama “My Sassy Girl”.  

Distributie:

Distributie principala:

Joo Won – Kyun Woo
Oh Yeon Seo – Printesa Hye Myung
Lee Jung Shin – Kang Joon Young
Kim Yoon Hye – Jung Da Yun

Oamenii de la palat

Son Chang Min – Regele Hwi Jong
Yoon Se Ah – Regina Park
Yoon So Jung -Regina Dowager Ja Hye
Choi Ro Woon – Won Ja
Ryu Dam – Young Shin
Tae Mi – Byul Ri

Familia lui Kyun Woo

Jo Hee Bong – Kyun Pil Hyung
Jang Young Nam – Doamna Heo
Jung Da Bin – Kyun Hee

Partidul polititc

Jung Woong In – Jung Ki Joon
Oh Hee Joong – Min Yoo Hwan
Kim Byung Ok – Park Soon Jae
Kang Shin Hyo – Wol Myung

Alti actori

Shim Hyung Tak – Choon Poong
Kwak Hee Sung – Park Chang Hui
Lee Shi Un – Bang Se Ho
Sul Jung Hwan – Maeng Kwang Soo
Park Young Soo – Hwang Ga
Seo Eun Ah – Mal Geum
Hong Sung Sook
Park Geun Soo
Han Ji Woo
Na Hye Mi
Lee Si Kang
Lee Je Yeon
Kim Min Joon

Actori

Joo Won este un actor foarte bun si cunoscut din mai multe productii precum: “Yong-Pal” (SBS /2015), “Naeil’s Cantabile” (KBS2/2014), ”Good Doctor” (KBS2/2013),  “7th Grade Civil Servant” (MBC/2013), ”Bridal Mask” (KBS2/ 2012), ”Ojakgyo Family” (KBS2/2011-2012) sau ”Bread, Love and Dreams” (KBS2/2010). Pentru talentul si performanta sa actoriceasca a primit in anul 2015 “Marele Premiul” pentru interpretarea din drama “YongPal” aceasta fiind si cea mai vizionata drama din anul 2015 de la SBS. Pe mine cel mai mult m-a impresionat rolul rau din “Good Doctor”  unde Joo Woon a fost sclipitor si trist in acelasi timp.

Oh Yeon Seo este  actrita pe care sigur o veti recunoaste datorita interprerilor din drame ca: “Come Back Mister” (SBS/2016), “Shine or Go Crazy” (MBC/2015) “Come! Jang Bo-Ri” (MBC/2014), “Medical Top Team” (MBC/2013), “Here Comes Oh Ja-Ryong” (MBC/2012-2013), “My Husband Got a Family” (KBS2/2012), “Babyfaced Beauty” (KBS2/2011), “Dong Yi” (MBC/2010), “The Great Merchant”(KBS/2010) sau “The Great King Sejong” (KBS/2008).

Lee Jung Shin este cantaret, membru in trupa CN BLUE (chitara bass si rapp) si un actor in devenire.  L-ati putut vedea interpretand personaje diverse in urmatoarele drame: “Cinderella and Four Knights” (tvN/2016), “Temptation” (SBS/2014), “The Blade and Petal” (KBS2/2013) sau “Seo-Young, My Daughter”(KBS2/2012-2013).

Curiozitati

> Auditiile  pentru a alege actorii acestei productii au fost cam complicate si foarte mediatizate. Joo Won a fost ales primul, dar pentru rolul protagonistei s-au organizat auditii foarte mari unde au fost testate mai multe posibile actrite, iar Joo Won si alti membrii din staff au avut ocazia sa aleaga din cele 10 finaliste cine ramane cu rolul.

> Initial actrita Kim Joo Hyun a fost aleasa in urma auditiilor pentru rolul principal feminin, dar s-a intamplat sa fie inlocuita cu Oh Yeon Seo apoi.

> “My Sassy Girl” este ca un cadou pe care Joo Won a ales sa il faca fanilor o data cu plecarea sa iminenta in armata.  El s-a inrolat chiar luna aceasta, pe 16 mai.

> Cum ratingul este cel care conteaza cel mai mult in aceste momente cand se duce o “lupta acerba” intre  posturile TV, Oh Yeon Seo a facut o promisiune fanilor in legatura cu acest subiect. Ea a spus ca daca “My Sassy Girl” va depasi 20% rating, distributia dramei va merge  intr-o vizita surpriza la baza militara unde este repartizat Joo Won si ii vor cumpara mancare delicioasa.

Daca inca nu v-am convins ca aceasta drama merita o sansa, este momentul sa vedeti si cateva filmulete:

Trailer 1: http://tv.naver.com/v/1641305

Trailer 2: http://tv.naver.com/v/1663527

Trailer 3: https://www.youtube.com/watch?v=C2vhRnQeexg

Drama “My Sassy Girl” cred ca are toate ingredientele pentru a se transforma intr-un real succes la fel ca filmul de la care s-a inspirat. Nu am nici cea mai mica indoiala ca Joo Won va face si de aceasta data un rol magistral si chiar si plecat in armata va oferi o experienta favorabila fanilor care au asteptat  aceasta drama inca de anul trecut. Ma duc sa caut primul episod, asa ca va urez si voua: Vizionare placuta!

Sursa: koreandrama.org, asiawiki.com,soompi.com

Autor: Daniela Coman

       




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.