Duel-Poster2

Drama “Duel” aduce in prim-plan lupta cu clonele

A venit timpul din nou sa va prezint o drama care mie mi-a atras atentie dupa doar cateva imagini. Am avut un sentiment ca ni se pregateste ceva foarte interesant si captivant, asa ca am asteptat cu nerabdare momentul premierei. Iata ca ziua a venit, asa ca azi, 3 iunie 2017, vreau sa va prezint drama “Duel” (“듀얼”). Aceasta va fi cea mai noua productie a postului coreean OCN si  va putea fi vazuta in fiecare sambata si duminica de la ora 22:00 (ora coreeana). “Duel”  este genul thriller, SF si crima si va avea 16 episoade. Aceasta productie este “opera” casei de productie Chorokbaem Media, iar regia este realizata de Lee Jong Jae dupa un scenariu semnat de Kim Yoon Joo.

Poveste

Drama “Duel” spune poveste unui detectiv pe nume Jang Deuk Chun, rol interpretat de Jung Jae Yong. Acasa este  o persoana atenta si incearca sa fie un tata bun pentru fetita sa. Jang Deuk Chun  are parte de o intamplare neobisnuita atunci cand se intalneste cu o clona umana. Si pentru ca totul sa fie si mai complicat, el se vede implicat intr-o intamplare socanta alaturi de aceasta clona. Cei doi vor trebui sa duca o lupta intre ei pentru a supravietui.

Cred ca este prima drama din cele vazuse de mine, foarte multe de altfel, care aduce in prim plan un subiect atat de controversat cum este cel al clonelor. Cred ca, in prezent, producatorii coreeni au adus atat de multe subiecte inedite si le-au creat o poveste diferita fata de cele expuse in mod normal.  Acest lucru ma face sa ma gandesc oare la ce ar trebui sa ne mai asteptam de acum in colo?

Distributie:

Distributie pricipala:

Jung Jae Yong – Jang Deuk Chun
Kim Jung Eun – Choi Jo Hye
Yang Se Jong – Sung Joon / Sung Hoon
Seo Eun Su – Jung Jae Young

Oameni din jururl lui Jang Deuk Cheon

Lee Na Yoon – Jang Soo Yeon
Yoon Kyung Ho – Lee Hyung Sik
Choi Woong – Na Soo Ho

Oameni din jurul lui Jo Hye

Lee Ye Eun (이예은) – Na Song Yi
Lee Sung Wook (이성욱) – Goo Boon Suk

Alti actori:

Kim Ki Doo – Kim Ik Hong
Jo Jae Ryong – Jeon Byung Joon
Lee Chul Min
Shim Wan Joon
Baek In Kwon (백인권)
Kang Min Tae (강민태)
Park Tae San (박태산)

Jung Jae Yong este un actor foarte bun care pana acum si-a “concentrat” talentul pe roluri memorabile intr-o multitudine de filme coreene. Cateva dintre ele sunt: “You Call It Passion” (2015), ”Right Now, Wrong Then” (2015), ”The Fatal Encounter” (2014), ”Broken” (2014), ”The Plan Man” (2014), ”11:00 AM” (2013), ”Our Sunhi” (2013) sau ”Confession of Murder” (2012). Si noi am avut ocazia sa il admiram  chiar la cinema, in 2 filme aduse in atentia fanilor productiilor coreene de catre  Ambasada Coreei de Sud la Bucuresti, este vorba despre ”Right Now, Wrong Then” (2015), si The Fatal Encounter” (2014).

Kim Jung Eun este o actrita foarte cunoscuta din productii mai vechi precum: “Make A Woman Cry” (MBC/2015), ”Korean Peninsula” (CSTV/2012), ”I Am Legend” (SBS/2010), ”General Hospital 2” (MBC/2008-2009), “Lovers” (SBS/2006-2007) sau ”Lovers in Paris” (SBS/2004).

Yang Se Jong este un actor in varsta de 25 de ani care se afla la inceput de cariera. Eu am avut ocazia sa il descopar intr-un rol in drama “Romantic Doctor, Teacher Kim”  (SBS / 2016-2017) si pot sa va zic ca are mare potential si sigur de acum inainte veti auzi mai multe despre el. Intre timp, anul acesta a mai jucat intr-un alt serial, mai exact in “Saimdang, Light’s Diary”  (SBS/2017).

Curiozitati:

  • Drama “Duel” va lua locul celei difuzate anterior pe postul OCN, mai exact “Tunnel“.
  • Prima citire a scenariului a avut loc pe 31 martie in Sangam-dong din Seul.
  • Chiar daca este la inceput de cariera, producatorii au remarcat jocul actoricesc al lui Yang Se Jong si i-au acordat o mare oportunitate. El isi va demonstra abilitati intr-un dublu rol, al celor 2 clone, una buna si cealalta personajul negativ

Daca nu v-ati facut deja o idee despre aceasta drama, va invit sa va uitati la cateva filmulete:

Trailer 1: https://www.youtube.com/watch?v=TnaM8YDvnOA

Trailer 2: https://www.youtube.com/watch?v=zgKpAels77A

Trailer 3: https://www.youtube.com/watch?v=9ApIhZOeyzs

Trailer 4:  https://www.youtube.com/watch?v=hFhkQRPjR_A

Eu m-am convins, drama “Duel” trebuie urmarita neaparat! Sigur, sigur ne va tine in “priza” pana la sfarsitul episoadelor, asa ca abia astept sa vad cum va fi.

Vizionare placuta!

Surse: koreandrama.org, asianwiki.com

Autor: Daniela Coman

     




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.