AEN20170705001351315_01_i

Song Joong-ki si Song Hye-kyo, anunt surpriza

Celebrii actori Song Joong-ki si Song Hye-kyo, care au aparut ca un cuplu fictiv in seria TV de succes “Descendentii soarelui”, au anuntat pe data de 5 iulie ca se vor casatori, informeaza Agentia de stiri Yonhap.

“Song Joong-ki si Song Hye-kyo intentioneaza sa se casatoreasca pe 31 octombrie”, au declarat reprezentati ai Blossom Entertainment si UAA, companiile celor doi actori.

Confrm Yonhap, anuntul care a aparut de dimineata devreme a fost o surpriza pentru multi, fiindca cei doi au negat in mod categoric stirile ca se intalnesc.

“Situatia a cerut prudenta, deoarece casatoria nu este numai o legatura intre doi oameni, ci a doua familii”, au continuat reprezentantii declaratiile.

Cele doua vedete au jucat un cuplu de soldat-doctor, in seria de succes din 2016 de la KBS 2TV, care se afla in tara fictiva sfasiata de razboi, Uruk. Drama de 16 episoade a fost extrem de populara nu numai in Coreea, ci si in intreaga Asie, mai ales in China, rating-ul sau ajungand la un moment dat la 38,8% in tara natala.

Zvonurile cum ca cei doi se intalnesc au aparut anul trecut, cand un utilizator anonim de internet a sustinut ca i-a vazut la cumparaturi si luand masa impreuna in New York.

Luna trecuta, MBC TV a raportat ca artistii au petrecut recent o vacanta impreuna in Bali, Indonezia. Companiile au recunoscut ca starurile lor au plecat in Bali, dar au negat ca au calatorit impreuna.

Potrivit agentiei de stiri mentionata, “cuplul Song-Song” a dezvaluit planul secret de nunta in cercul lor intim de prietini cu circa o luna in urma.

“Este o chestiune personala, asa ca nu am intrebat mai intai, dar Song Joong-ki a avut o discutie serioasa cu noi acum o luna si atunci am inceput sa deliberam cand ar fi mai bine sa faca anuntul”, a declarat Kim Jung-yong de la Blossom Entertainment.

Se speculeaza ca stirile privind nunta au fost facute publice in acest moment pentru a nu distrage atentia de la promovarea noului film al actorului, “Battleship Island”, care apare la sfarsitul acestei luni.

De la debutul sau in 2008, cu “A Flower Frozen”, Song, 32 de ani, a devenit faimos in urma serialului “Sungkyunkwan Scandal” din 2010 si a emisiunii TV “Running Man”, fiind unul dintre membrii distributiei originale. Actorul a devenit si mai faimos cu rolul sau din “Descendants”.

Song Hye-kyo, in varsta de 35 de ani, a intrat in show-business prin aparitia intr-o reclama cu uniforme scolare in 1996, apoi aparand intr-o gama larga de emisiuni TV si filme, printre care “Soonpoong Clinic”, “Autumn in My Heart”, “Full House” si “Hwang Jin Yi.” (Corina Stan)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.