AEN20171115003400315_02_i

Actorul Hyun Bin devine un escroc in “The Swindlers”

Actorul Hyun Bin a interpretat, in cea mai mare parte, oameni corecti si cinstiti in proiectele sale anterioare, printre care “Confidential Assignment” (2017). Dar, in cel mai recent film “The Swindlers”, actorul a facut o intoarcere de 180 de grade, intrucat  acesta a ales sa dea viata unui personaj negativ, mai exact unui escroc.

“Daca as fi fost el, as fi prea obosit sa trisez atat de mult”, a declarat Hyun Bin intr-un interviu acordat Agentiei de stiri Yonhap la o cafenea din Seoul marti, 14 noiembrie

Conform Yonhap, personajul caruia actorul ii da viata este Ji-seong, un escroc geniu care doar inseala alti fraieri. El ii ofera lui Hui-su, un procuror ambitios care se ocupa de cazul unui escroc notoriu Du-chil, oportunitatea de a se alatura echipei sale de artisti escroci pentru a-l vana pe Du-chil. Du-chil a fugit din Coreea dupa ce a acumulat miliarde de woni de la investitorii obisnuiti printr-o schema piramidala.

El a fost modelat dupa infamul escroc din viata reala Cho Hee-pal, care a fost acuzat ca a inselat aproximativ cu 4 miliarde de woni un numar estimat la 40.000 de persoane intre 2004 si 2008 impreuna cu complicele lui.

Dar exista deja multe filme inspirate de acest caz, precum “Master” (2016) in care joaca Lee Byung-hun si Kim Woo-bin.

“Am fost putin ingrijorat deoarece filme cu aceeasi tema au fost produse imediat ce am primit scenariu”, a spus el, adaugand ca a reusit sa scape de griji de indata ce a citit scenariul deoarece acesta contura clar viata fiecarui personaj cu transformari si rasturnari de situatie incitante.

Debutand in seria TVS “Bodyguard” in 2003, actorul de 35 de ani si-a castigat renumele de star prin seria de comedie romantica “My Lovely Sam Soon” din 2005 in care a jucat alaturi de actrita Kim Sun-a. Pana la varsta de 30 de ani, Hyun Bin a aparut in principal in filme romantice si drame de televiziune.

Dupa ce a fost eliberat din serviciu militar obligatoriu, el si-a extins spectrul de actiune asupra regelui Jeongjo al dinastiei Joseon in filmul istoric “The Fatal Encounter” (2014) si a unui  politist nord-coreean in thriller-ul “Confidential Assignment”.

Provocarea lui va continua si anul viitor tot pe marele ecran.

El va interpreta un talhar in thriller-ul “Negotiation” și un print din dinastia Joseon, care se lupta sa-si salveze tara de fantomele care sunt active doar noaptea, in filmul de actiune istoric “Changgwol”. Cele doua filme sunt programate sa aiba premiera in cinematografele locale anul viitor.

“In trecut obisnuiam sa aleg proiecte care sa ramana in mintea oamenilor dupa ce s-au terminat si sa aiba un mesaj clar”, a spus el, incheind: “Nu m-amgandit ca de data asta ar trebui sa aleg un proiect care sa fie distractiv si cautat de audienta, dar incerc intotdeauna sa fac ceva diferit, jonglez intre ceea ce vreau eu si ce vrea publicul de la mine”. (Corina Stan)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.