soompi-2017-review-kpop-debuts

Grupuri K-Pop Rookie subevaluate, care au debutat in 2017

Pe masura ce 2017 inainta cu repeziciune spre linia de finis, am fost martorii multor debuturi ale grupurilor K-pop si in afara tupelor in plina ascensiune, cum ar fi Wanna One, Golden Child, PRISTIN și Weki Meki, exista grupuri care sunt inca subevaluate, in ciuda faptului ca si-au aratat talentul inca de la primele lor spectacole.

Iata un top realizat de cei de la soompi.com a noua grupuri K-pop  subevaluate, care au debutat in 2017!

  1. VARSITY

Numele grupului vorbeste de la sine. Trupa este formata din sapte membri coreeni (Bullet, Kid, Xiweol, Seungbo, Riho, Yunho si Dawon) si cinci membri chinezi (Damon, Xin, Jaebin, Anthony, Manny), care au debutat pe 5 ianuarie 2017 cu “U R My Only One”.

Grupul diversificat este pregatit sa reprezinte o imagine de idol global, deoarece membrii vorbesc coreeana, chineza, engleza, araba si franceza. Mai mult decat atat, armonia domneste peste performantele lor datorita mixului de rap, voce si dans care se completeaza una pe alta.

  1. DreamCatcher

Acest grup de fete captivante este un reboot al fostei tupe MINX, la al carei componenta originala reprezentata de (JiU, SuA, Siyeon, Yoohyeon, Dami) au fost adaugate inca doua membre (Handong si Gahyeon.) Impreuna, au debutat pe 13 ianuarie 2017 cu “Chase Me.”

Ele sunt primul grup de fete care adopta intr-adevar un concept intunecat, videoclipurile lor fiind acompaniate cu voci impresionante si coregrafii feroce. Patru dintre cele sapte membre au fost alese sa faca parte din “MIXNINE”, dar au iesit din spectacol din cauza programului lor suprapus, intrucat pana acum, grupul a revenit de doua ori, ultima lor piesa fiind “Fly High”.

  1. BLANC7

Pe 3 martie 2017, o noua trupa de sapte membri  (Shinwoo, Jean Paul, Teno, D.L, Spax, K-Kid, Taichi) si-a facut debutul muzical cu “Yeah.”

Cu patru din sapte membri fiind fosti partizani ai grupurilor dizolvate, este de inteles ca trupa in ascensiune nu transmite cu exactitate vibratiile incepatorilor. Mai mult, cand ii asculti, poti distinge pe deplin intre vocile lor de aur.

In cea mai recenta piesa de revenire “Hello”, baietii ne-au oferit o perspectiva asupra spiritului lor plin de viata si a miscarilor de dans remarcabile.

  1. MVP

Cei mai apreciati sapte jucatori (Kang Han, Rayoon, Gi Taek, P.K, Jin, Been, Sion) si-au lansat cariera pe 13 martie 2017 cu “Yake It”.

Baietii prezinta o compatibilitate notabila in intreaga lor coregrafie, care a fost foarte bine evaluata  in timpul participarii lor la spectacolul de supravietuire “The Unit.”  In prezent, doar Rayoon, fostul dansator de rezerva pentru BTS,  mai concureaza la spectacol.

  1. Seven O’Clock

Data de 16 martie 2017 a marcat debutul celor sase membri ai Seven O’Clock (A-Day, Vaan, Hyun, Young Hoon, Jeong Gyu, Tae Young)  cu “Echo”. Muzica lor ofera un set de voci puternice si o coregrafie linistitoare.

A-Day si Vaan (care este considerat  dublura al lui TOP din BIGBANG) se lupta in prezent pentru primele noua locuri din “MIXNINE” si sunt clasati pe locul 10 si respectiv 30.

  1. A.C.E

Cvintetul (Donghun, Wow, Jun, Jason, Chan) a debutat pe 23 mai 2017 cu “Cactus”.

Inainte de debut, toti membrii au facut parte din studioul 1Million Dance, ceea ce explica abilitatile lor uimitoare de dans. Recentul lor single de revenire, “Callin”, combina frumos estetica si emotiile.

In prezent, trupa s-a impartit pentru a se alatura celor doua spectacole de supravietuire: Chan si Jun participa la “The Unit”, in timp ce Jason, Donghun si Wow conduc pe locurile 6 si 11 la “MIXNINE”.

  1. MYTEEN

Impresionanti si luminosi, cei sapte membri (Taevin, Chunjin, Eunsu, Xiheon, Junseob, Yuvin, Hanseul) si-au inceput cariera muzicala intr-o atmosfera adolescenta pe 27 iulie 2017 cu “Amazing”.

Sunt cunoscuti pentru ca au fost primul grup de baieti de la Music Works si sunt, de asemenea, juniori ai lui Gong Minzy.

Dupa ce au intrat in “MIXNINE”, Chunjin a fost eliminat, in timp ce Junseob si Xiheon sunt inca parte a spectacolului.

  1. ONF

Sapte este cu siguranta un numar norocos! Anul 2017 a lansat pe piata inca un grup de sapte membri talentati (Hyojin, E-tion, J-Us, Wyatt, MK, U, Laun) care au debutat pe august 2017 cu “ON / OFF”.

Unii dintre membrii au fost formati in alte agentii de divertisment inainte de a se uni cu WM Entertainment. Vocile emotionte si abilitatile uimitoare de dans sunt componentele majore ale acestui grup, care este alcatuit dintr-o echipa On si o echipa OFF, cu maknae Laun fiind “&” intre ele.

In prezent, toti membrii participa la “MIXNINE” si ocupa locuri fruntase in primele 20, iar Hyojin, Laun si J-Us ocupa pozitile 2, 4 si, respectiv, 7.

  1. The Rose

Acest cvartet talentat (Do Joon, Jae Hyung, Ha Joon, Woo Sung) a debutat cu “Sorry” pe 3 august 2017, iar recent au facut o revenire plina de suflet cu al doilea single “Like We Used To”, in a carei realizare grupul a fost  puternic implicat.

Primii trei membri faceau parte dintr-o alta trupa  inainte de a fi uniti de Woo Sung pentru a debuta ca “The Rose”.

Traducere: Corina Stan




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.