taeyang-minhyorin-wedding

Nunta lui Taeyang si Min Hyorin, subiectul unui comunicat de presa

Se pare ca primele zile din luna ianuarie aduc vesti bune pentru fanii culturii coreene, intrucat au fost confirmate mai multe cupluri de vedete si au fost dezvaluite noi informatii despre planurile de nunta ale altora, despre care se stia deja de anul trecut.

Astfel ca, pe data de 3 ianuarie 2018, YTN Star a afirmat ca Taeyang si actrita Min Hyorin au rezervat un zbor spre Hawaii in aceasta saptamana pentru a realiza fotografiile de nunta, aceasta fiind si prima lor calatorie in strainatate pentru realizarea unei sedinte foto.

Cuplul, care s-a intalnit datorita realizarii unui videoclip, si-a facut publica relatia acum trei ani si au anuntat planurile lor de casatorie in luna decembrie a anului trecut.

Datorita nuntii care se apropie cu pasi rapizi, agentiile celor doi indragostiti, YG Entertainment si Plum Actors, au emis un comunicat de presa astazi, 4 ianuarie, in care afirmau: “Data nuntii actritei Min Hyorin si a lui Taeyang  din Big Bang a  fost stabilita pentru sambata, 3 februarie, 2018. Cei doi isi doresc o ceremonie de nunta privata doar cu familia, rudele si prietenii apropiati la o biserica pe care o frecventeaza, iar  receptia de dupa va fi la Incheon Paradise City.  Taeyang si Min Hyorin nu vor avea parte de o luna de miere din cauza inscrierii in armata a mirelui. Va rugam sa respectati dorinta celor doi ca atat ceremonia, cat si receptia nuntii sa fie una privata. Speram ca le veti acorda binecuvantarile voastre si ii veti sustine pe acest nou drum pe care vor pasi impreuna ca sot si sotie.”

Ii felicitam pe Taeyang si pe Hyorin, dorindu-le totodata casa de piatra si iubire vesnica!

Sursa: bigbangupdates.com

Traducere: Corina Stan




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.