prank4

11 farse coreene de liceu care au mers prea departe

Cu totii stim ca program educational din Coreea se intinde pe parcursul intregii zile, iar pentru a se mai destinde elevii ajung sa faca farse asupra carora par sa piarda controul si care ajung prea departe, insa care nu au ranit pe nimeni. In cele ce urmeaza, cu ajutorul celor de la Koreaboo.com, va vom prezenta 11 astfel de glume ce au intrecut masura.

  1. Banci laterale

Este de asteptat din partea elevilor sa vina mai devreme in clasa si sa fie gata pentru venirea profesorului, dar profesorul nu s-a asteptat sa vada asta.

 

  1. Da-mi un semn!

Acesti studenti au scos semne de la diferite sali de clasa si au facut un colaj din ele. Poate avea intreaga scoala un curs intr-o singura sala?

 

  1. Lectura pe o parte

Unii studenti nu doar isi irastoarna banca pe lateral, ci se si aseaza pe scaun in aceasta pozitie asteptand ca profesorul lor sa vina. Vorbim despre o sperietura de dimineata.

 

  1. Profesorii intra in joc, de asemenea

Atunci cand elevii stau lateral, profesorii nu au de ales decat sa scrie in lateral.

 

  1. Invizibilitate

Acesta este cu siguranta un motiv pentru o dubla sperietura. Hainele sunt asezate atat de realist incat se pare ca elevii stau jos, totusi sala de clasa este goala … sau nu?

  1. Uniforme inversate

Intri intr-o sala de clasa si vezi acest lucru care poate provoca unul sau doua tipete. Parul lung are un efect foarte infricosator, imitand un monstru dintr-un film de groaza.

  1. Gaseste-ma daca poti!

Acest lucru poate speria cu siguranta unii profesori. Un profesor iti striga numele, iar tu iesi de sub biroul lor si spui “Aici!”

  1. Atarnat cu capul in jos

Unii studenti si-au socat profesorii atunci cand au scris “Ne pare rau domnule profesor, era prea dificil” pe tabla si si-au atarnat pantalonii si pantofii in afara ferestrei, dand impresia ca au fost atarnati cu susul in jos in afara ferestrei.

  1. Toata lumea pe podea

Aceasta gluma ar putea fi definirea “peste limita” chiar daca ai un motiv bun. Va apropiati usor de o fereastra si privind in jos vedeti studentii care se afla intinsi pe pamant, acest lucru ar putea doar sa sperie unii oameni.

  1. Rani false

Unii copii au mers atat de departe incat sa foloseasca sange fals pentru a face sa para ca au fost grav raniti in sala de clasa. Socand si ingrozind profesorii … pana cand au aflat ca a fost o gluma si au devenit furiosi.

  1. Danseaza ca si cum ar fi ultima zi

Aceasta este prea amuzant. Aceste fete au planificat aceasta elaborata farsa cu dans , iar profesorul este atat de confuz cu privire la ceea ce se intampla. Doar vizionati urmatorul clip!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=72hXhJUl6L0

Ce parere aveti despre aceste glume desprinse parca din senariul unui film ce pare sa imbine comedia cu thriller-ul? (Damian Stan)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.