2017-11-16-19.51.14

Golden Disc Awards, un spectacol dedicat regretatului Jonghyun

Dupa discursul lui IU o alta artista i-a adus un tribut indragitului Jonghyun care a trecut in nefiinta in luna decembrie a anului trecut. Lee Hi a interpretat pe scena Golden Disc Awards, melodia “Breathe”, in timpul careia a inceput sa planga.

“Breathe” a fost scris de Jonghyun si reprezinta o conexiune emotionala profunda pentru Lee Hi, relateaza site-ul koreaboo.com.

https://twitter.com/Koreaboo/status/951387645547958272

Potrivit sursei mentionate, Lee Hi a trebuit, in cele din urma, sa se opreasca din cantat pentru un minut intreg, vazandu-se vizibil coplesita de emotie dupa ce a cantat versul ” No one will blame you/ Nimeni nu te va invinui”. Orchestra a continuat sa cante pe fundal si ea si-a reinceput interpretarea dupa ce si-a redobandit calmul.

Performanta ei a urmat imediat dupa ce a fost aratat un tribut sub forma unui videoclip cu mesaje induiosatoare, dedicate lui Jonghyun. Videoclipul a continut mesaje de la Taeyeon, EXO si Key din Shinee.

Mesajele emotionante scrise din inima au venit de la unii dintre cei mai apropiati prieteni ai lui Jonghyun. Videoclipul tribut a selectat cateva randuri din mesajele originale postate la scurt timp după inmormantarea artistului, mai informeaza koreaboo.com.

https://twitter.com/Koreaboo/status/951388173636026369

“Artistul de top al vietii mele. Era un prieten, un frate mai mare, un coleg. El a fost Jonghyun-hyung. Ai facut bine cu totul. Te iubesc atat de mult.” – Key

“Imi pare atat de rau ca nu am putut sa te imbratisez cat imi doream. Te iubesc, imi pare rau si sunt, de asemenea, recunoscatoare. Mi-e atat de dor de tine, imi doresc sa te tin de maini.” – Taeyeon

“Un adevarat artist, Jonghyun sunbae-nim. Ne lipsesti atat de mult si te iubim enorm. Nu vom aminti de tine pentru totdeauna.” – EXO

In timpul interpretarii cantecului “Breathe”, nu doar Lee Hi nu si-a putut stapani lacrimile ci si Taeyeon, care a fost o prietena apropiata a regretatului compozitor ale melodiei in cauza.

Conform sursei mentionate, Ailee a fost, de asemenea, vazuta langa Taeyeon incercand sa o consoleze.

Dupa spectacol, Taeyeon a facut un live pe Instagram pentru a discuta cu minunatii ei fani. Taeyeon a luat acasa un Disc Bonsang atat pentru activitatea ei solo cat si pentru cea cu trupa Girls’ Generation. Taeyeon si-a acordat timp sa vorbeasca despre gandurile care i-au trecut prin cap in timpulul spectacolului lui Lee Hi.

“Mi-a placut foarte mult spectacolu lui Lee Hi. Cand Lee Hi canta, am vrut sa o ajut. In acel moment, distanta dintre noi disparuse. Am vrut sa o imbratisez si sa o bat usor pe spate. S-a descurcat atat de bine, asa ca m-am simtit si mai recunoscatoare. Lee Hi, te-ai descurcat bine. Te-ai descurcat foarte bine. Nu te-am vazut o vreme, dar acum esti chiar mai frumoasa”, a spus Taeyeon despre  tributul lui Lee Hi pentru Jonghyun.

In timpul live-ului, Taeyeon a marturisit, de asemenea, ca inca ii este greu sa-si stapaneasca lacrimile atunci cand vine vorba sa se gandeasca la Jonghyun: “Este dificil sa-mi stapanesc lacrimile. Nu am putut sa-l ajut”.

Decesul lui Jonghyun venit pe nepusa masa a socat intreaga industrie muzicala sud-coreeana, iar celebritatile care l-au cunoscut personal pe regretatul artist inca se mai reculeg in urma disparitiei acestuia.

Si in acest an la Golden Disc  Awards  au fost omagiati artistii coreeni si realizarile lor pe care le-au avut pe parcursul anului. Prin urmare aici aveti lista cu toti castingatorii din prima zi a Galei Golden Disc Awards: (*realizarile pe care le-au avut artistii pe partea digitala)

  • Best Rock Band – Hyukoh
  • Best New Artist – Wanna One
  • Best R&B/Soul – Suran 
  • Best Girl Group – GFRIEND
  • Best Boy Group – BTOB
  • Bonsang – BLACKPINK, Heize, Bolbbalgan4, Akdong Musician, TWICE, BIGBANG, WINNER, Yoon Jong Shin, Red Velvet, IU, BTS
  • Digital Daesang (Grand Prize) – IU (“Through the Night”) 

A doua seara  de Golden Disc Awards  a fost  una speciala si a oferit recunoasterea mult dorinta artistilor coreeni, axandu-se de aceasta data pe vanzarile fizice. Astfel uitati aici care au fost norocosii castigatori ai serii:

  • Grand Prize (Daesang): BTS
  • Bonsang: NU’EST W, MONSTA X, Hwang Chi Yeol, SEVENTEEN, TWICE, GOT7, Taeyeon, Girls’ Generation, EXO, BTS, Super Junior
  • Best OST: Ailee — “I Will Go to You like the First Snow” (“Goblin” OST)
  • Genie Music Popularity Award: EXO
  • CeCi Asia Icon Award: EXO, TWICE
  • Global Popularity Award: EXO

Noi ii felicitam pe toti si le dorim sa primeasca  cat mai multe premii si de acum inainte. (Corina Stan)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.