2

6 celebritati coreene care refuza sa aiba conturi pe retelele de socializare

Intr-o lume in care esti considerat, practic, inexistent daca nu ai conturi pe cel putin una dintre retele de socializare aflate la moda, iata ca exista si persoane publice din Coreea care au ales sa stea departe de aceasta “dulce tentatie”. Iata motivele fiecaruia dintre ei!

1. Kang Dong Won/강동원 (37 ani)

“Prin firea mea, nu imi place sa vorbesc prea mult cu oamenii pe care nu ii cunosc. Toti au personalitati diferite, nu stiu daca as putea sa comunic cum trebuie in social media”, afirma actorul Kang Dong Won, cunoscut pentru rolurile din filmele “1987: When the days comes” (2017), “Master” (2016), “Vanishing Time: A Boy Who Returned” (2016)

2. Gong Yoo/공유 (38 ani)

„Daca esti deschis pe retelele de socializare in ceea ce priveste viata privata, s-ar putea sa te alegi cu ceva din asta, dar s-ar putea sa si pierzi altceva. Incerc sa nu-mi dezvalui viata privata”, a marturisit actorul Gong Yoo, cunoscut publicului roman din filmele “The age of shadows”, “Train to Busan”, “A man and a woman” si din seriale precum “Goblin” sau “Coffee prince”.

3. Ha Jung Woo/하정우 

„Nu am simtit nevoia sa incep”, spune Ha Jung Woo. Actorul in varsta de 39 de ani a mentionat odata ca s-ar putea sa isi faca un cont de social media cand va avea 50 de ani.

4. Song Joong Ki/송중기 (32 ani)

„Nu ma pricep la tehnologie. Nu ma pricep sa o folosesc, deci nu o folosesc. Pur si simplu nu pot sa o fac”, marturiseste simplu si Song Joong Ki, indragitul actor din dramele “Descendants of the sun” si “Innocent man”.

5. Park Hae Jin/박해진 (34 ani)

Park Hae Jin realizeaza ca se poate promova si poate comunica cu fanii prin intermediul retelelor de socializare, dar considera ca acestea pot provoca, in cele din urma, mai mult rau decat bine. Actorul crede ca posibila creare de scandaluri prin retelele de socializare reprezinta un motiv serios sa nu le foloseasca.

6. Yoo Jae Suk/유재석 (45 ani)

Motivatia lui Yoo Jae Suk (comediant, om de televiziune si gazda a unor show-uri celebre, cum ar fi “Infinite Challenge” si “Running Man” – n.r.) privind refuzul de a folosi mijloacele de socializare este simpla, dar foarte elocventa: „Nu mi-am facut cont pe retelele de socializare pentru ca oamenii care fac social media se concentreaza numai pe asta si, desigur, poate fi distractiv si captivant, dar acestia nu vor putea sa se concentreze la munca toata ziua.”

Sursa: www.koreaboo.com

Traducere: Raluca Miroi




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.