AEN20180125009900315_01_i

Seoul organizeaza un eveniment special de bun venit pentru vizitatorii Olimpiadei

Conducerea orasului Seoul a declarat joi, 25 ianuarie, ca va incepe un eveniment de 52 de zile in aceasta saptamana pentru a primi turistii straini care viziteaza atat capitala, cat si orasul olimpic PyeongChang, informeaza agentia de stiri Yonhap.

“Evenimentul special de bun venit va incepe vineri, 26 ianuarie, si se va intinde pe o perioada de 52 de zile”, a spus un oficial al orasului. Jocurile Olimpice si Paralimpice de iarna sunt stabilite pentru 9-25 februarie si , respectiv, 9-18 martie.

Potrivit agentiei de stiri, pe parcursul perioadei, in Myeongdong, Dongdaemun, Sinchon si Hongdae, principalele destinatii turistice din Seul, vor fi expuse bannere care contin urarea “Bine ati venit la Seoul” in sase limbi, inclusiv in engleza, chineza, thailandeza si franceza.

In Piata Gwanghwamun vor fi organizate diverse spectacole de strada, iar reportaje despre  Jocurile Olimpice vor fi transmise in direct prin intermediul unor panouri mari amplasate in centrul orasului Seul, a mai afirmat oficialului.

“Cabinele de intampinare vor fi infiintate la aeroporturile internationale Incheon si Gimpo, iar centrele speciale de ajutor vor functiona  la principalele hub-uri de transport, precum Aeroportul Incheon, Gara Seul si statia Cheongnyangni”, a declarat oficialul.

Intre timp, cel mai mare festival de cumparaturi al tarii, Korea Grand Sale 2018, a inceput joia trecuta, 18 ianuarie, pentru o perioada de 42 de zile pe intreg teritoriul tarii, desasurandu-se si in paralel cu Jocurile Olimpice de la PyeongChang. (Corina Stan)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.