J-Hope

J-Hope stabilește un nou record pentru cele mai multe locuri fruntașe pentru un artist solo coreean, în topurile iTunes

J-Hope, din BTS, deja doboară recorduri cu noul său mixtape!

La doar căteva ore de la lansarea mult așteptatului mixtape „Hope World”, J-Hope a stabilit oficial un nou record pentru cele mai multe locuri fruntașe ale unui artist solo coreean în topurile iTunes.

Pe 2 martie, noul mixtape al lui J-Hope a dominat topurile iTunes din întreaga lume, imediat după lansarea materialului.

La 11 AM KST, „Hope World” își adjudeca poziția fruntașă în iTunes Top Album Chart în peste 63 de țări, printre care Statele Unite ale Americii, Anglia, Canada, Brazilia și Australia.

De asemenea, piesa extrasă de pe mixtape, „Daydream”, a luat cu asalt topurile iTunes din lume. Cântecul a ajuns numărul 1 în iTunes Top Songs Chart în diferite națiuni precum Finlanda, România, Slovenia, Ucraina, Armenia, Kazahstan și Vietnam.

*Videoclipul piesei ”Daydream” a devenit cel mai rapid videoclip coreean care a ajuns la peste 1 milion de like-uri în doar 1 oră și 43 de minute de la lansare, doborând recordul înregistrat de BTS cu „MIC Drop” (peste 4 ore).

J-Hope a vorbit despre mult așteptatul mixtape într-o transmisiune live pe Naver V, după lansarea materialului. „A fost cel mai mare vis să lansez un mixtape cu propria și unica mea culoare muzicală și mi-am dorit să spun multor oameni povestea mea prin muzică,” a spus acesta.

Idolul a continuat să împărtășască faptul că a avut emoții legate de lansare, comentând: „Am lucrat peste un an la acest mixtape și am ajuns să îl dezvălui astăzi. Sunt mult mai emoționat și îngrijorat decât atunci când am debutat (ca membru în BTS).”

J-Hope a adăugat: „Aș dori să mulțumesc fanilor care au așteptat acest mixtape și m-au încurajat. Voi face tot posibilul pentru a deveni un artist și mai bun și mai muncitor.”

Felicitări J-Hope pentru această realizare impresionantă!

 

Sursa: www.soompi.com, *(Twitter: @btsanalytics)

Traducător: Raluca Miroi




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.