Grand-Prince-Poster3

Joo Sang Wook si Yoon Shi Yoon se lupta in noua drama “Grand Prince”

Iata ca primavara a venit si o data cu ea alte seriale noi de vazut. Daca va era dor de un serial istoric, atunci dorinta vi s-a indeplinit intrucat zilele trecute  (3 martie) a avut premiera serialul Grand Prince” (“대군 – 사랑을 그리다”). De fapt ca gen artistic serialul este incadrat ca o melodrama romantica. Avand 20 de episoade acesta este difuzat in Coreea de postul CSTV in fiecare weekend incepand cu ora 22:50 (ora coreeana). Cei care au dus la indeplinire acest proiect au fost: compania Yein E&M, regizoroul Kim Jung Min, cel care s-a ocupat  in anii trecuti si de proiecte precum:“Perfect Wife” (KBS2, 2017), “The Man Living in Our House” (KBS, 2016),”Gunman in Joseon” (KBS2, 2014), sau “The Princess’ Man” (KBS2, 2011). Scenariul poarta semnatura cu Jo Hyun Kyung.

Poveste

Aceasta drama va aduce in prim plan “vesnicul” triunghi amoros care de aceasta data va fi format din 2 frati care ajung sa se indragosteasca de aceeasi femeie.  

Mai exact este vorba despre Lee Kang, rolul pe care Joo Sang Wook il joaca, un print plin de ambitie. El ajunge sa se indragosteasca de Sung Ja Hyun (Jin Se Yun). Ea este o femeie tare frumoasa si care face parte dintr-o familie foarte prestigioasa. Totul se complica atunci cand si fratele mai mic a lui Lee Kang, Lee Whi (Yoon Shi Yoon) se indragosteste tot de ea. Acesta este un tanar foarte apreciat de doamne, un poet si pictor foarte talentat dar un print care nu are vreun vis anume.

Pentru a ramane cu femeia iubita,  Lee Kang este capabil de orice si  isi doreste sa devina rege…chiar si cu pretul uciderii fratelui sau. Daca se va isca un razboi intre cei doi frati ramane sa descoperim noi de acum in colo in fiecare episod din drama Grand Prince”

Distributie :

Actori principali:

Yoon Shi Yoon– Lee Whi
Jin Se Yun – Sung Ja Hyun
Joo Sang Wook – Lee Kang

Sustinatorii lui Lee Kang:

Son Byung Ho – Lee Je (Printul Yang An)
Ryu Hyo Young – Yoon Na Kyeom
Choo Soo Hyun – Choo Yoo Kyung

 Familia lui Sung Ja Hyun:

Lee Ki Young – Sung Ok
Kim Mi Kyung – Jook San An ( mama lui Sung Ja Hyun)
Han Jae Suk – Sung Deuk Sik
Moon Ji In – Kkeut-dan

Alti actori:

Song Jae Hee – Wang
Yang Mi Kyung – Shim Shi
Yoon Seo – Jung Seol Hwa
Son Ji Hyun – Roo Si Gae
Kim Jung Kyoon
Oh Seung Ah – Kim Hyo Bin
Choi Sung Jae – Kim Gwan
Bang Jae Ho – Park Ki Teuk
Shin Yi – D-na de la Curte  Jang

Yoon Shi Yoon este un actor foarte  talent si  pot sa spun ca este unul din favoritii mei. Cu un zambet de milioane el cu siguranta stie cum sa isi tina fanele “lipite de ecran”. Sigur il veti recunoaste daca ati urmatit drame precum: “The Best Hit”(KBS2/2017), “Romance Full of Life”(MBC/2017), “Secret Healer”(JTBC/2016), “The Prime Minister and I” (KBS2/2013-2014),”Flower Boy Next Door” (tvN/2013) “Me Too, Flower!”(MBC/2011).

Jin Se Yun este o tanara actrita foarte talentata, cel putin in opinia mea. Am fost foarte uimita in mod pozitiv de rolul pe care ea la avut in drama de succes de la postul MBC “The Flower in Prison” (MBC/2016). Sigur va este cunoscuta si voua din mai multe drame precum: ”Doctor Stranger” (SBS/2014),”Inspiring Generation” (KBS2/2014), ”Five Fingers”(SBS/2012), ”Bridal Mask” (KBS2/ 2012), ”My Daughter the Flower”(SBS/2011-2012).

Joo Sang Wook este un actor consacrat si foarte apreciat de fani. Cu o voce speciala si o carisma greu de ignorant Joo Sang Wook poate fi cu siguranta actorul care le-a incercat pe toate. Cariera sa este una bogada in filme si seriale, cateva exemple ar fi:”Fantastic” (JTBC/2016), “Glamorous Temptation” (MBC/2015-2016), ”The Man in the Mask” (KBS2/2015),”Birth of a Beauty”(SBS/2014-2015) “Cunning Single Lady” (MBC/2014), “Good Doctor” (KBS2 / 2013).

Curiozitati:

  • Pentru a se pregati de anumite scene actorul Yoon Shi Yoon a mers frecvent la sala pentru a ajunge la forma dorita.
  • Cei doi “frati” din drama s-au antrenat 3 zile pentru a filma o scena de joc polo calare cat mai reala. Desi purtau armuri foarte grele cei 2 au ales isi petreaca pauzele dintre filmari impreuna pe cal si sa-si consolideze munca in echipa, dand astfel un exemplu de profesionalism.

Daca inca nu ati dat o sansa acestei drame va invit sa urmariti aici cateva filmulete:

Teaser 1: https://www.youtube.com/watch?v=Xh4GmtwTgHk

Teaser 2: https://www.youtube.com/watch?v=28yhMK61cok

Teaser 3: https://www.youtube.com/watch?v=OshGW5WPITA

Cam atat am avut de spus despre  drama “Grand Prince”. Eu sunt tare incantata atat de distributie cat si de povestea in sine asa ca sper ca si voi sa ii acordati o sansa.

Vizionare placuta!

  
Surse: koreandrama.org, asianwiki.com, soompi.com

Autor: Daniela Coman 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.