That-Man-Oh-Soo-Poster1

Noua drama de la OCN “That Man Oh Soo”- despre Cupidon si puterea lui

Un nou inceput de saptamana vine cu o noua drama numai buna de urmarit. Nu de multe ori se intampla ca cei de la postul coreean OCN, bine cunoscut ca fiind specializat pe genuri oarecum diferite si surprinzatoare fata de restul posturilor coreene, sa ne aduca o comedie romantica dar iata ca ne uimesc  de aceasta data. Astazi, 5 martie, a avut premiera serialul That Man Oh Soo” (그남자 오수) si se pare ca are  o doza de fantastic adaugata, ceea ce ne face si mai curiosi in privinta subiectului abordat. Se stie deja ca va avea 16 episoade ce vor putea fi vazute in fiecare zi de luni si marti incepand cu ora 21:00 (ora coreeana). “That Man Oh Soo” este proiectul regizorului  Nam Ki Hoon, dupa un scenariu semnat de Jung Yoo Sun.

Poveste

In principal aceasta drama va duce in atentia telespectatorilor o poveste mai neobisnuita, a 2 oameni care ajung sa se indragosteasca datorita unui “polen magic al lui Cupidon”. Desi suna amuzant se pare ca il vom regasi in rolul principal  Oh Soo pe  Lee Jong Hyun, chitaristul trupei CNBLUE si in acelasi timp  pe Kim So Eun, o actrita foarte cunoscuta din productiile coreene.

Oh Soo este un tanar aflat la vasta de 20 si ceva de ani, un inginer destul de promitator in domeniul IT, proprietarul unei cafenele si in acelasi timp barista. Desi aspectul sau fizic il recomanda, acesta nu este atat de superficial pe cat s-ar parea si mai degraba inteligent. De asemenea mai are o abilitate, aceea de Cupidor. Mai exact el se “joaca” cu un polen misterios si ii face pe oameni sa se indragosteasca. In acelasi timp o regasim si pe Seo Yoo Ri, rolul interpretat de Kim So Eun,  o tanara in varsta de aproximativ 20 de ani care isi petrecere viata lucrand ca ofiter la politie. Ea are o personalitate strălucitoare și reprezinta un real sprijin pentru familia ei. Oh Soo pica in propriul sau joc si datorita polenului „minune” el ajunge sa se indragosteasca de Seo Yoo Ri.

Distributie:

Actori principali:

Lee Jong Hyun – Oh Soo
Kim So Eun – Seo Yoo Ri

Ceilalti actori:

Kang Tae Oh – Kim Do Yun
Heo Jung Min – Oh Ga Na ( fratele mai mare a lui Oh Soo)
Park Geun Hyung as Oh Man Soo ( bunicul lui Oh Soo)
Lee Hye Ran – Yoon Che Ri
Yoo Il – Park Min Ho ( fostul iubit a lui Yoo Ri)
Park Na Ye – Suh Soo Jung
Kim Ho Jung – ghicitoare
Kim Yeon Seo – Hyo Jin
Lee Hyun Kyung – mama lui Yoo Ri
Choi Dae Chul – CEO Nam
Jung Young Joo – Hye Sook
Park Choong Sun – capitanul de District

Lee Jong Hyun este un tanar cantaret, cu o voce frumoasa, membrul trupei CNBLUE si in acelasi timp un actor in devenire. El a urmat exemplul colegilor sai de trupa, Jung Yong Hwa si Kang Min Hyuk si a decis sa incerce si in actorie. L-ati putut vedea in cateva roluri pana acum in drame precum: ”Girls’ Generation 1979”(KBS2/2017), “My Only Love Song”(Netflix/2017), ”Orange Marmalade”(KBS2/2015), ”Drama Special Series: Puberty Medley”(KBS2/2013-ep.3), ”Gentleman’s Dignity” (SBS/2012).

Kim So Eun este o  tanara actrita cunoscuta publicului cu o mai mare experienta decat partenerul ei din aceasta drama. Ea s-a facut remarcata in mai multe roluri in urmatoarele drame: ”Our Gab-Soon”(SBS/2016-2017),”Scholar Who Walks the Night” (MBC/2015), ”Liar Game” (tvN/2014), ”Horse Doctor”(MBC/2012-2013),”Happy Ending” (JTBC/2012),”A Thousand Kisses” (MBC/2011-2012), “Happiness in the Wind” (KBS/2010),” He Who Can’t Marry” (KBS2 /2009).

Curiozitati:

  • That Man Oh Soo” a luat  locul dramei difuzate anterior de postul OCN “Short.”
  • Prima citire a scenariului a avut loc 27 noiembrie 2017.
  • Filmarile pentru aceasta drama au inceput in decembrie 2017.

Daca inca nu sunteti convinsi ca ar trebui sa incepeti aceasta drama, va invit sa urmariti aici cateva filmulete de prezentare:

Teaser 1: https://www.youtube.com/watch?v=j7rV0cAGyrs

Teaser 2: https://www.youtube.com/watch?v=j7rV0cAGyrs

Teaser 3: https://www.youtube.com/watch?v=3R_oKLciVkM

Teaser 4: https://www.youtube.com/watch?v=cJ3J-2FGnNA

Eu sper ca am reusit sa va conving sa va uitati macar la primul episod al dramei That Man Oh Soo”. Ma voi  opri aici cu prezentarea si va urez Vizionare placuta!

Image result for That Man Oh Soo drama press

Image result for That Man Oh Soo drama press

Surse: koreandrama.org,asianwiki.com

Autor: Daniela Coman

 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.