Park-Shin-Hye-Choi-Tae-Joon1

Park Shin Hye si Choi Tae Joon formeaza un cuplu

         Inca de la inceputul anului au tot venit vesti despre cuplurile formate din celebritatile coreene. Se pare ca cel mai recent cuplu a fost dezvaluit de curand si surpriza sau nu pentru unii fani este vorba chiar despre Park Shin Hye si Choi Tae Joon.

       Conform mai multor surse din industrie se pare ca cei 2 se intalnesc cam de 1 an. Pe langa meseria pe care o au, sunt colegi de breasla, cei doi au fost si studenti la aceeasi universitate, mai exact Chung Ang.  De asemenea, ei au devenit mai apropiati dupa ce au debutat ca actori.

       Cei care au dat aceasta “bomba” afirma ca Park Shin Hye si Choi Tae Joon s-au intalnit in secret la casa actritei sau au iesit impreuna cu persoanele apropiate. Ei bine, se pare ca prietenii actorului stiu de relatia lor si o accepta pe Park Shin Hye. Sa nu uitam totusi ca au aparut zvonuri despre relatia lor inca de anul trecut, dar probabil atunci ei  nu erau pregatiti sa recunoasca ceva asa ca au negat zvonurile din motive personale, dar relatia lor se pare ca a continuat.

        Astazi vestea aceasta a fost confirmata de ambele parti. Astfel agentia lui Choi Tae Joon, Huayi Brothers, a dat urmatoarea declaratie: “Cei doi erau prieteni dar au inceput sa iasa la intalniri la sfarsitul anului trecut.”

        In privinta lui Park Shin Hye, agentia ei  S.A.L.T Entertainment, a spus initial ca ei sunt doar prieteni foarte apropiati, dar apoi a urmat o alta declaratie: “Am vorbit cu Park Shin Hye si ne-a spus ca ei au pornit ca prieteni apropiati dar au inceput sa se intalneasca la sfarsitul anului 2017, dupa ce au realizat ca au sentimente romantice unul fata de celalalt. Park Shin Hye si Choi Tae Joon au devenit surse de sprijin real reciproc. Tocmai au inceput sa se intalneasca in mod corespunzator  si isi doresc ca toata lumea sa le sustina relatia.”

        In sprijinul acestei vesti, au venit si poze doveditoare ale relatiei celor doi. Se pare ca paparazzi coreeni i-au “prins ” pe cei doi la restaurant, sau atunci cand  Shin Hye  iesea sa se intalneasca cu el iar  masina lui Choi Tae Joon  se afla in apropierea casei actritei.

Cam atat pentru moment despre cei doi. Noi credeam ca ei arata chiar foarte bine impreuna si le dorim sa fie fericiti cat mai mult timp.  (Daniela Coman)

Sursa: soompi.com, ilovekstars.com




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.