Astăzi, 7 martie, s-a anunțat că trupa Super Junior a finalizat filmarea pentru videoclipul melodiei principale de pe album, informează soompi.com.

Informația a fost confirmată si de o sursă de la agenție băieților, care a relatat că Super Junior s-au pregătit pentru revenirea lor. Următoarea lansare va fi o nouă variantă a albumului “Play”, care a fost realizat în noiembrie 2017.


De asemenea, s-a afirmat că Choi Siwon a participat la înregistrarea albumului și că va apărea în videoclip. Agenția a comentat: “Siwon a participat la producerea acestui album. Se discută dacă va participa și la activități de difuzare și promovare.”
Realizarea noii variante a albumului este programată pentru luna aprilie, însă data exactă nu s-a decis încă. (Dima Mădălina)

Han SarangȘtirialbum nou,comeback,Super Junior
Astăzi, 7 martie, s-a anunțat că trupa Super Junior a finalizat filmarea pentru videoclipul melodiei principale de pe album, informează soompi.com. Informația a fost confirmată si de o sursă de la agenție băieților, care a relatat că Super Junior s-au pregătit pentru revenirea lor. Următoarea lansare va fi o nouă...