Familiar-Wife-Poster3

Ji Sung si Han Ji Min, un cuplu casatorit in noua drama “Familiar Wife “

Nici bine nu a inceput luna august ca putem sa ne delectam cu noi seriale care se anunta promitatoare. Unul dintre ele este “Familiar Wife”( 아는 와이프 ) un serial pe care eu il asteptam de ceva timp, in primul rand pentru ca abia astept sa vad din nou  pe  indragitul si super-talentatul Ji Sung. Apoi nu stiu ce credeti voi, dar eu am o impresia ca producatorii nu puteau sa aleaga o partenera mai buna decat actrita Han Ji Min, trebuie sa marturisesc acum ca si ea se numara printre putinele actrite care imi plac in mod exceptional.

       Aceasta drama va fi difuzata incepand de azi, 1 august, in fiecare zi de miercuri si joi de postul coreean tvN, de la ora 21:30 ( ora coreeana). Se spune ca va fi de genul serial romantic, dar si un pic fantastic  aducand la iveala si tema calatoriei in timp. Aceasta drama este “opera”  companiei Studio Dragon, iar  cel care s-a aflat la “carma” este regizorul  Lee Sang Yeob ( cel care a coordonat si dramele “Shopping King Louie”-MBC, 2016, “Mr. Back” -MBC, 2014), scenariul poarta semnatura lui Yang Hee Seung ( care a semnat si dramele de succes “Weightlifting Fairy Kim Bok-Joo”-MBC/2016-2017, “Oh My Ghost”-tvN/2015).

Poveste:

Se pare ca va prezenta povestea romantica a unui cuplu casatorit care ajunge la un anumit moment al vietii lor sa isi dea seama ca traiesc cumva diferit. Toate acestea se intampla  pentru ca destinul lor a fost schimbat in urma unui incident neasteptat.

Mai exact ii regasim pe Cha Joo-Hyuk , rolul pe care Ji Sung il va interpreta si pe Seo Woo-Jin (Han Ji-Min), cei doi fiind casatoriti de 5 ani. Joo Hyuk lucreaza ca functionar la banca iar sotia sa are de asemenea o cariera in ascensiune.  Nu stiu cum se intampla uneori, dar atunci cand lucrurile par in regula, de fapt nu prea sunt, iar in urma unei alegeri facute de Cha Joo Hyuk,  atat el dar si oamenii din jur incep sa traiasca in mod diferit in prezent, acest lucru se aplica desigur si la sotia sa Seo Woo Jin. Cum se vor descurca ei ramane sa vedem de acum in colo in fiecare episod din “Familiar Wife”.

Distributie: 

Actori principali:

Ji Sung – Cha Joo Hyuk
Han Ji Min – Seo Woo Jin
Kang Han Na – Lee Hye Won

Oamenii apropiati lui Joo Hyuk

Park Hee Bon -Cha Joo Eun ( sora mai mica a lui Joo Hyuk)
Oh Ui Shik -Oh Sang Shik (colega/ gi  lui Joo Hyuk)

Oamenii apropiati lui  Woo Jin

Lee Jung Eun – mama lui  Woo Jin

Angajatii de la Banca:

Son Jong Hak – Cha Bong Hee
Park Won Sang – Byun Sung Woo
Jang Seung Jo -Yoon Jong Hoo
Cha Hak Yeon – Kim Hwan
Kim Soo Jin – Jang Man Ok
Kim So Ra – Joo Hyang Sook
Gong Min Jung – Choi Hye Jung
Kang Hee (강희) – Jung Min Soo

Lee Yoo Jin as Jung Hyun Soo

 Ji Sung este unul dintre cei mai buni si mai versatili actori pe care eu i-am vazut, si am vazut destul de multe seriale coreene pana in prezent. De multe ori serialele in care juca el mi-au ” mers” la suflet si de fiecare data descopeream parca un alt Ji Sung,  mai talentat, mai determinat si mai patruns de personajul sau.

Ce m-a uimit si mai mult la el a fost lejeritatea cu care ajunge sa se conecteze cu personajele sale si performanta “Kill Me Heal Me” de a  interpreta  7 personaje diferite a fost pana acum ceva wwwooow pentru mine. Este foarte cunoscut si foarte iubit de publicul coreean si nu numai, ca urmare a interpretarilor magistrale din: “Defendant” (SBS/2017),”Entertainer” (SBS/2016),”Kill Me, Heal Me”(MBC/2015),”Secret Love” (KBS2/2013),”The Great Seer” (SBS/2012-2013),”Protect The Boss” (SBS/2011),”Royal Family” (MBC/2011),”Kim Su-Ro, The Iron King”(MBC/2010), Swallow the Sun (SBS/2009).

Han Ji Min este in opinia mea una dintre cele mai talentate actrite coreene. Nu cred ca mi s-a intamplat pana acum sa dau peste ea in vreun serial si nu nu-mi placa ce am vazut, ba din contra parca mi-a placut si mai mult dupa ce am vazut cum reuseste sa joace. Si m-a convins de fiecare data  si m-am distrat cu ea , am plans sau am fost tare fericita. Faptul ca acum este perechea lui Ji Sung face ca unul din visele mele sa se indeplineasca 🙂 Da, cred ca dorintele mele au fost ascultate si pentru ca s-au gandit sa ii cupleze acum sunt tare recunoascatoare si abia astept sa vad ce o sa iasa. O veti recunoaste si voi daca ati vazut dramele:”Hyde Jekyll, Me”(SBS/2015), “Rooftop Prince”(SBS/2012),”Padam Padam” (JTBC/2011-2012),”Cain and Abel” (SBS/2009).

Curiozitati:
  •  Este prima data cand cei doi vor juca impreuna in rolurile principale. Dar nu este prima data cand Ji Sung joaca alaturi de Han Ji Min. Cei 2 au aparut  in 2003 intr-o drama de la SBS numita “All In”.
  • La conferinta de presa tinuta zilele trecute cu ocazia acestei drame, Ji Sung  vorbit despre motivatia din spatele alegerii acestui rol. El a spus: ” In ultima drama, personajul meu a fost un pic cam intunecat, din acest motiv am vrut sa aleg un rol mai luminos si mai optimist de aceasta data. Dupa ce am citit scenariul, am fost atras de poveste pentru ca prezenta viata unui om obisnuit, pe care il putem vedea in mod real. Sincer vorbind, desi am fost interesat de poveste, am refuzat oferta la inceput pentru ca imi faceam griji  daca ma pot descurca cu un rol de om casatorit. Cu toate acestea, dupa ce am vorbit mai mult cu echipa de productie si cu sustinerea lor, m-am simtit mai increzator si am acceptat aceasta provocare”.

Daca inca nu v-ati hotarat sa dati o sansa acestei drame, puteti sa vedeti si cateva filmulete mai jos:

Trailer 1: https://www.youtube.com/watch?v=zYdjGV508nk

Trailer 2: https://www.youtube.com/watch?v=KSb-LH2pwTc

Trailer 3: https://www.youtube.com/watch?v=ebbsM9p4xtI
Voi incheia aici aceasta prezentare, cu speranta ca v-am convins sa urmariti aceasta poveste inetersanta. Eu sunt tare curioasa sa descoper personajele lor, asa ca abia astept sa ma uit la “Familiar Wife”.
Vizionare placuta!
Surse: koreandrama.org, asianwiki.com, soompi.com
Autor: Daniela Coman 



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.