UANGEL Voice și Ensemble Cosmopolitan, pe 24 septembrie, la București

Ambasada Republicii Coreea la București invită toți iubitorii de muzică (și nu numai!) la primul concert K-Classic, împreună cu UANGEL Voice și Ensemble Cosmopolitan, în data de 24 septembrie 2018, începând cu orele 18:30, la Teatrul Național „I.L.Caragiale” Bucureşti.

Sunt rare ocaziile în care muzica încântă sufletul și mișcă inimile cu adevărat – însă, UANGEL Voice chiar este unul din grupurile care reușesc acest lucru. În 2010, cotidianul englez “The Herald” le-a acordat grupului patru stele pentru performanța lor remarcabilă în cadrul Festivalul Fringe din Edinburgh. Continuând acest trend prin mai multe concerte menite să farmece publicul și în același timp să promoveze bunele relații între popoare, UANGEL Voice a devenit renumit la nivel mondial, prin concertul lor din 2015, la invitația Familiei Regale din Cambodgia, spectacolul lor la Sala de Concerte Walt Disney, precum și prin mai multe apariții live la televiziunea națională coreeană. UANGEL Voice se află în prezent în turneu european în România, Bulgaria și Republica Cehă.

Ensemble Cosmopolitan este un ansamblu de coarde fondat în Seoul, în 2010. După debutul lor la Seongnam Art Center, urmat de zeci de concerte susținute în Busan, putând numi aici Men in Bach și Amadeus & Rivals, grupul a fermecat spectatorii cu performanțele lor remarcabile. La Chamber Hall Opening Festival organizat de către Centrul de Cultură din Busan, Ensemble Cosmopolitan a fost selectat drept cel mai bun grup. În prezent, Ensemble Cosmopolitan are activități în întreaga lume (făcând aluzie la semnificația numelui grupului “Cosmopolitan”), având în repertiu o muzică familiară, de la baroc la contemporan, reușind astfel să atragă publicul larg.

Combinând vocile grandioase cu instrumente cu coarde și pian, și având un stil impresionant care impune cântecelor grandoare și energie, atât UANGEL Voice, cât și Ensemble Cosmopolitan promit o seară de neuitat pentru publicul românesc!

Concertul va fi imediat urmat de Taste of Korea, un eveniment culinar care include cele mai cunoscute feluri de mâncare coreene, cum ar fi Kimchi, Bulgogi, Japchae și Dak Gangjeong.

Rezervați-vă locul acum (gratuit!) prin completarea următorului link: https://goo.gl/forms/xujJZu72eKXATQ2K2

Notă: Evenimentul face parte din ”Luna culturală coreeană” organizată de către Ambasada Republicii Coreea, care se remarcă printr-o serie de evenimente care vor începe la sfârșitul lunii septembrie și se vor încheia la mijlocul lunii octombrie 2018, atât în București cât și Iași, având intrarea liberă pentru public. Mai multe informații se găsesc pe pagina oficială de Facebook a Ambasadei: https://www.facebook.com/AmbasadaRepubliciiCoreeaRomania




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.