BTS-4

BTS încurajează tinerii printr-un discurs istoric în cadrul Adunării Generale a ONU

BTS a transmis un mesaj inspirațional și încurajator în timpul prezenței lor istorice la cea de-a 73-a Adunare Generală a ONU!
Pe 24 septembrie, la ora 12 PM ora locală, UNICEF a lansat noua inițiativă „Generation Unlimited” în cadrul Adunării Generale a ONU, ca parte a strategiei tinerilor ONU, „Youth 2030”. Lansarea a fost condusă de secretarul general al ONU, Antonio Guterres, președintele Rwandei, Paul Kagame, reprezentantul ONU pentru tineret, Jayathma Wickramanayake, directorul executiv al UNICEF, Henrietta Fore și președintele Băncii Mondiale, Jim Yong Kim.
“Generation Unlimited” este un nou parteneriat mondial care este „dedicat creșterii oportunităților și investițiilor pentru copii și tineri între 10 și 24 de ani” și are mesajul „timpul nostru, rândul nostru și viitorul nostru nelimitat”. Așa cum a fost explicat de directorul executiv al UNICEF, Henrietta Fore, este vorba despre a permite vocilor tinerilor sa fie auzite și urmărește ca toți tinerii, în special fetele, care urmează forme de învățământ sau sunt în formare profesională, să aibă ocupații adecvate vârstei până în anul 2030.
Invitat ca ambasador al bunăvoinței UNICEF, grupul BTS au ținut un discurs în onoarea lansării, avîndu-l pe Kim Namjoon (RM) ca reprezentant.

Acesta a început prin a se prezenta și a mărturisit: „Este o incredibilă onoare să fim invintați la o ocazie de o asemenea semnificație pentru generația de astăzi.”
RM a continuat să reflecteze la mesajul campaniei UNICEF „Love Myself” a grupului BTS – „Adevărata dragoste începe cu iubirea de sine” – și la ceea e a învățat el prin povestea propriei sale vieți.
Apoi, a adăugat: „Haideți să facem cu toții încă un pas. Noi am învățat să ne iubim pe noi înșine. Așa că acum, vă îndemn să vorbiți pe voi. Mi-aș dori să vă întreb, ‘Care este numele vostru? Ce vă emoționează și vă face inima să bată? Spuneți-mi povestea voastră. Vreau să vă aud vocea. Vreau să vă aud crezul. Indiferent cine sunteți, de unde sunteți, de culoarea pielii, de identitatea de gen, doar vorbiți în numele vostru. Găsiți-vă numele și vocea prin a vorbi despre voi înșivă.’
Referindu-se la modul în care își definește identitatea și convingerea, RM a concluzionat:„Care este numele vostru? Vorbiți în numele vostru.”

Urmăriți întregul său discurs aici:

Sursa: www.soompi.com

Traducător: Raluca Miroi




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.