seoul fortress 2

O plimbare tomnatică de-a lungul Fortăreții Seulului

Fortăreața Seulului este alcătuită dintr-un zid lung de 18,6 kilometri, care înconjoară Hanyang, fosta capitală a epocii Joseon. Deși unele părți au fost distruse în timpul guvernării coloniale a Japoniei și al Războiului din Coreea, zidul a rămas în picioare timp de aproximativ 600 de ani, iar astăzi trece prin capitala urbanizată, Seul.

SEOUL Magazine Homepage

Una dintre cele patru secțiuni de traseu, care se află în jurul Naksan-ului, oferă un traseu pitoresc în care vizitatorii se pot bucura atât de siturile istorice, cât și de peisajul urban al orașului.

Traseul de 2.1 kilometri începe de la stația Universității Hansung și Poarta Hyehwamun. Mergând spre sud, de-a lungul Parcului Naksan, traseul îi conduce pe vizitatori la Poarta Dongdaemun – sau Heunginjimun – și o zonă aglomerată la poalele steagului.

commons.wikimedia.org

Traseul de lângă Naksan este situat pe un teren înalt, oferind vizitatorilor vederi panoramice ale orașului, cum ar fi case construite pe pantele abrupte ale lanțurilor muntoase, orizontul Seulului format de zgârie-nori și copaci care în curând vor deveni roșii și galbeni.

Datorită pantei sale ușoare , multe familii și cupluri îl vizitează nu numai în timpul zilei, dar și seara și noaptea, când se poate vedea apusul soarelui, precum și lumina urbană din Seul.

Situat lângă perete este Muzeul Zidului al Orașului Seul, unde vizitatorii se pot uita la ornamentele care stau pe perete, precum și artefacte din epoca Joseon.

Fortăreața Seulului este un alt obiectiv turistic din Seul care merită vizitat în orice anotimp al anului.

Sursa: koreaherald.com

Autor: Mădălina Dima




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.