bts unga _1

Discursul lui RM din cadrul Adunării Generale a ONU este folosit în manuale şcolare şi la examene, în întreaga lume

Discursul din cadrul Adunării Generale a ONU al membrului BTS, RM, a apărut în materiale de studiu la şcoli din întreaga lume, a raportat Herald Bussines.
Discursul său a fost folosit în clasele gimnaziale şi licee, în scopuri academice, în ţări precum Coreea de Sud, Statele Unite ale Americii, SIngapore şi Vietnam.
De exemplu, la un liceu coreean, la un examen de aprofundare a limbii engleze care a avut loc pe 16 octombrie, una din cerinţe a fost: “Citiţi următorul fragment din discursul liderului BTS, RM, de la inițiativa tineretului UNICEF, ‘Generation Unlimited’, organizată la sediul ONU din New York şi selectaţi secvenţa corectă de paragrafe pe care să o urmaţi.”

Pe tabla unui alt liceu, directorul şcolii le-a scris elevilor să citească discursul lui RM înainte de examen şi a subliniat că toţi elevii trebuie să urmărească un clip de 7 minute cu acest discurs.

În Singapore, materialele de studiu din şcolile generale şi licee au explicat filosofia “Love Yourself” a celor din BTS pentru dragostea de sine şi au sugerat elevilor “Speak Yourself” (discursul*), pentru a vorbi despre pasiunile lor.
De asemenea şi suportul de studiu din Vietnam a folosit discursul lui RM din cadrul Adunării Generale a ONU, incluzând o transcriere a întregului discursc. Şcoala le-a cerut elevilor să analizeze discursul şi “elementele sale persuasive”.

Sursa: www.koreaherald.com
Traducător: Raluca Miroi




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.