The_Last_Empress-tp001

Jang Na Ra – prinsa intre secretele curtii regale in drama “The Last Empress”

        Iata ca a venit din nou timpul sa ne mai trecem pe lista cu seriale de vazut o noua productie. Eu zic ca merita si a fost foarte asteptata inca de la primele poze, cadre sau filmulete.  “The Last Empress”/ 황후의 품격 este desigur drama la care ma refer  si pot sa spun ca vom descoperi multi actori indragiti. Cum sa nu mentionez ca o mare contributie la nerabdarea mea a avut-o desigur unul dintre protagonisti, mai exact Choi Jin Hyuk care iata ca se intoarce chiar mai repede decat ma gandeam, de la ultima sa drama  de anul asta “Devilish Joy”. Se pare ca aceasta noua drama este incadrata ca una fantastica, dar si romantica si plina de suspans. Ea are premiera chiar in aceasta seara de 21 noiembrie  si va putea fi vazut in fiecare zi de miercuri si joi pe SBS, incepand cu ora 22:00 (ora coreeana). Vor fi 2 episoade consecutive pe zi prin urmare aceasta drama va avea in total 48 de episoade. Este o productie realizata de catre SM Life Design Group, iar cei care a pus “umarul” la crearea ei au fost regizorul Joo Dong Min si scenaristul Kim Soon Ok (cel care a semnat si povestile dramelor “Jang Bo Ri Is Here,” “My Daughter, Geum Sa Wol,” si “Sister Is Alive.”)

Poveste

Nu stiu daca va era dor de o drama aparent  fantastica si thriller dar se pare ca vom fi introdusi intr-o astfel de lume. Actiunea are loc intr-un univers alternativ, o alta Coreea, nu o republica ci mai degraba o monarhie constitutionala. Primim o informatie surprinzatoare,o actrita de musical numita Oh Sunny, rolul pe care Jang Na Ra il va interpreta, se intampla sa devina imparateasa acestei tari. Si daca credeati ca viata ei s-a transformat in cel mai minunat vis, ei bine nu este tocmai asa caci ea va ajunge in mijlocul unei dispute aprige pentru putere in cadrul Casei Regale. Desi nimic nu e ceea ce pare si pe parcurs apar tot felul de lucruri Oh Sunny este pregatita sa lupte si sa nu se lase doborata pana nu va descoperi adevarul ce inconjoara moartea misterioasa a unui membru al familiei. In lupta ei ea vrea sa protejeze persoanele pe care le iubeste si sa fie fericita.

Ea se va casatori cu Printul Mostenitor, Lee Hyuk, rolul pe care Shin Sung Rok il va interpreta. In acelasi timp il regasim si pe  Choi Jin Hyuk care ii va da viata unui bodyguard imperial numit Na Wang Shik,  o persoana misterioasa ce ascunde o imensa dorinta de razbunare.

Distributie:

Actori principali:

Jang Na Ra – Oh Sunny
Choi Jin Hyuk – Na Wang Shik ( Bodyguardul Familiei Imperiale)
Shin Sung Rok – Lee Hyuk (Imparatul)
Lee Elliya – Min Yoo Ra
Shin Eun Kyung – mama lui Lee Hyuk

Casa Imperiala din Coreea:

Oh Seung Yoon -fratele mai mic a lui  Lee Hyuk
Yoon So Yi – Seo Kang Hee
Oh Ah Rin – Ah Ri, fiica Printesei (Princess’s Daughter)
Park Won Suk – bunica lui  Lee Hyuk
Lee Hee Jin – Printesa Soo Jin
Shin Go Eun – Imparateasa Soo Hyun

Familia lui Sunny

Yoon Da Hoon – Oh Geum Mo
Stephanie Lee – Oh Hel Ro

Alti actori:

Kim Myung Soo – Byun Sun Saeng
Yoon Joo Man – Ma Pil Joo
Hwang Young Hee – Baek Doo Hee
Oh Han Kyul – Na Dong Sik
Kim Yoon Ji – Hyun Joo

Jang Na Ra  este una dintre cele mai dragalase si talentate  actrite cel putin din ce am vazut eu pana acum. Am urmarit-o cu interes de fiecare data intrucat am fost cucerita de felul in care ea alege sa se transpuna in pielea personajelor. De-a lungul timpului am putut sa o vedem  in dramele: “Housewife Detective”(TBA /2017), “Go Back Couple”(KBS2/2017), “One More Happy Ending”(MBC/2016), “Hello Monster” (KBS2/2015),“Mr Baek”(MBC/2014), “Fated To Love You” (MBC/2014).

Choi Jin Hyuk poate fi considerat unul dintre cei mai apreciati actori ai momentului. Inca de cand s-a intors din armata actorul nu inceteaza sa ne suprinda cu noile lui proiecte. Pana de curand l-am putut admira intr-un rol interesant in drama web: “Devilish Joy” (MBN-Dramax /2018), dar el a mai jucat desigur si in alte seriale precum: “Tunnel” (OCN/2017), “Pride and Prejudice” (MBC /2014-2015), “Fated To Love You” (MBC/2014),“Grandpas Over Flowers Investigation Team”(tvN/2014), “Emergency Couple”(tvN/2014), “The Heirs” (SBS/2013), “Gu Family Book”(MBC/2013), dar si in altele.

Shin Sung Rok ar putea parea imaginea perfecta a personajului malefic. Privirea sa intunecata, atitudinea abordata il recomanda ca  cel mai potrivit actor pentru un rol negativ, caci asa l-am vazut pana acum in mai toate productiile lui. Daca si de aceasta data va fi tot un personaj negativ va ramane sa descoperim noi de acum in colo. De-a lungul carierei sale l-ati putut remarca in dramele: “Return” (SBS/2018), “Man Who Dies to Live” (MBC/2017),“On the Way to the Airport” (KBS2/2016), “The King’s Face” (KBS2/ 2014-2015), “Liar Game” (tvN/2014), “Lovers of Music” (KBS2  /2014), “My Love From the Star”  (SBS/2013-2014), precum si altele.

Curiozitati:

  • Este pentru  a doua oara cand Jang Na Ra si Choi Jin Hyuk  lucreaza impreuna . Cei doi au mai facut un proiect in trecut, daca va mai aduceti aminte este vorba despre drama “Fated To Love You” difuzata in anul 2014.
  • Dupa cum stim deja in timp ce sunt filmate dramele, uneori se mai intampla si accidente. Din pacate cel vizat  de aceasta data este chiar Choi Jin Hyuk, care se pare  ca s-a lovit la doar cativa centimetri de ochiul stang si avut nevoie de 30 de cusaturi. Desi toti isi faceau griji pentru el, Choi Jin Hyuk a aparut zilele trecute la conferinta de presa de dinaintea dramei purtand un bandaj.
  • La conferinta de presa, Choi Jin Hyuk a marturisit: “A fost un scenariu pe care nu l-am putut refuza. Am crezut că a fost o oportunitate de a arăta emoții mai profunde de tristete  și răzbunare fata de ultimul proiect al meu”.“The Last Empress” Cast Share Why They Picked The Drama + Sets High Ratings Bar

Daca inca nu ati acordat o sansa acestei drama puteti sa vedeti aici cateva filmulete de prezentare:

Teaser 1: https://www.youtube.com/watch?v=HXYcgGX5rz0

Teaser 2: https://www.youtube.com/watch?v=i-tbiusRzSA

 Pe noi aceasta drama ne-a atras atentia inca de la inceput  si suntem tare curiosi cum va fi “The Last Empress”, asa ca abia asteptam  sa vedem  primele episoade.

Surse: koreandrama.org, asianviki.com, soompi.com




There is 1 comment

Add yours
  1. Cristescu P. Radu

    Dupa primele 4 episoade vazute, chiar merita acest serial sa fie vizionat. Astept cu nerabdare celelalte episoade.
    PS. Multumesc tuturor celor care se straduie permanent sa ne prezinte seriale si filme coreene subtitrate in limba romana
    Ei voluntar si noi pe gratis. Parca n-ar fi in regula !


Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.