Encounter-3

Song Hye Kyo si Park Bo Gum -o intalnire neasteptata in drama “Encounter”

Iata ca a venit ziua mult asteptata pentru mine si pot sa trec la vizionarea unui nou serial. Astazi are premiera un serial despre care s-a vorbit atat de mult si a fost atat de anticipat incat chiar a lasat multe sperante si asteptari fanilor dramelor coreene. Desigur este vorba despre “Encounter” (“Boyfriend”/ 남자친구)  noua productie a indragitilor actori Song Hye Kyo si Park Bo Gum, dar si prima colaborare a celor doi actori. Aceasta noua drama care va fi difuzata de postul coreean tvN  si este incadrata ca melodrama si drama romantica. Se spune ca va avea 16 episoade si va putea fi vazuta in fiecare miercuri si joi incepand cu ora 21:30 (ora coreeana). Se stie ca aceasta drama este “opera” companiilor Studio Dragon si  Bon Factory, sub stricta indrumare a regizorului Park Shin Woo, cel care a  coordonat si proiectele: “Jealousy Incarnate” (SBS/ 2016), “Hyde Jekyll, Me” (SBS/2015), “Angel Eyes” (SBS/2014), “Queen of Ambition” (SBS/2013), iar sceariul a fost semnat de Yoo Young Ah. (“My Annoying Brother” (2016), “Run-Off “ (2016), “Like for Likes” (2016), “Entertainer”  (SBS/2016), “Bel Ami”(KBS2/2013).

Poveste

       Se pare ca vom fi martorii  unei povesti a doua personae complet diferite  a caror intalnire a fost predestinata. Oare  o femeie care pare ca are tot ce si-ar putea dori si un barbat care nu are nimic  se pot intalni intamplator?  Si dupa ce intalnirea decisiva  are loc  cei doi vor trebui sa ia o decizie grea, pe ce drum sa porneasca: sa renunte la bogatie si pozitie sociala sau renuntarea la o viata normala?

       Mai exact  vom urmari povestea a lui Cha Soo Hyun ( rolul lui Song Hye Kyo) fiica unui politician. Ea pare ca duce viata pe care foarte multe persoane si-ar dori sa o aibe, a fost la facultate si s-a casatorit cu fiul mostenitor al unei familii instarite care detine o mare companie.  Casatoria lor a fost una din interest si l-a ajutat foarte mult pe tatal ei in cariera politica.  Dupa ce a devenit mama, Cha Soo Hyun a hotarat sa divorteze. In acelasi timp il vom regasi pe Kim Jin Hyuk ( rolul lui Park Bo Gum). El intruchipeaza imaginea unui tanar obisnuit care  incearca sa isi gaseasca o slujba stabila si lucreaza part-time. El trece prin mai multe incercari pentru a obtine job-ul dorit si intr-o zi decide sa mearga intr-o calatorie in strainatate.  Se pare ca intr-un loc minunat o va intalni pe Cha Soo Hyun.

Despre personajul sau, Song Hye Kyo a spus: “La început, Cha Soo Hyun era o persoană foarte luminoasa si chiar  inocenta. Dar a început să trăiască într-un mediu conventional, așa că a devenit ca  o pasăre care a fost prinsă într-o colivie. În această situație, ea il va cunoaste pe Kim Jin Hyuk și simte ca acum poate iesi din colivie pentru a-si regasi libertatea.” De asemenea si Park Bo Gum si-a prezentat personajul astfel: “Kim Jin Hyuk este o persoana care  stie sa-si iubeasca viata obisnuita. El isi apreciaza viata si traieste astfel fericit.”

Distributie:

Actori principali:

Song Hye Kyo – Cha Soo Hyun
Park Bo Gum – Kim Jin Hyuk

Oamenii apropiati lui Soo Hyun:

Go Chang Suk – Nam Myung Shik (soferul )
Jang Seung Jo – Jung Woo Suk ( fostul sot)
Kwak Sun Young – Jang Mi Jin (asistentul)
Cha Hwa Yun -mama soacra
Moon Sung Geun – Cha Jong Hyun (tatal lui Cha Soo Hyun)
Nam Ki Ae as Jin Mi Ok (mama lui Cha Soo Hyun)

Oamenii apropiati lui  Jin Hyuk:

Shin Jung Geun – Kim Jang Soo (tatal lui Jin Hyuk)
Baek Ji Woo – Joo Yun Ja ( mama lui Jin Hyuk)
P.O. – Kim Jin Myung (fratele mai mic)
Jeon So Nee – Jo Hye In (colegul de liceu al  lui Jin Hyuk)
Park Jin Joo – Eun Jin ( colegul de munca a lui Jin Hyuk)

Alti actori:

Kim Hye Eun – Kim Sun Joo
Kim Joo Hun – Lee Dae Chan
Lee Si Hoon – Park Han Gil / Park Dae Ri

Song Hye Kyo este una dintre cele mai cunoscute si mai apreciate actrite coreene. Ea a reusit sa cucereasca publicul prin interpretarile sale pline de sensibilitate.  Dupa o viata tumultoasa si cateva controverse, s-ar putea spune ca anul trecut a jucat un rol care pare fi al vietii sale si a reusit sa-l cucereasca si pe partenerul de filmare, simpaticul Song Joong Ki cu care s-a si casatorit in toamna anului trecut. Dea lungul carierei sale am putut sa o remarcam din dramele: “Descendants of the Sun” (KBS2/2016), “That Winter, The Wind Blows”(SBS/2013),”Worlds Within…..”(KBS2/2008),”Full House” (KBS2/2004), “Rays of Sunshine” (SBS/2004) dar si in multe altele.

Park Bo Gum este un baiat super super talentat si atat de frumusel incat ti-e aproape imposibil sa nu il placi. Este atat de bun in ceea ce face incat reuseste sa atraga atentia prin orice rol il abordeaza, nu conteaza cat de diferit este. A fost ca un fel de revelatie a anului 2016 si a urcat atat de sus si atat de repede incat poate nici el nu si-a dat seama cat de apreciat a devenit. Il veti recunoaste si voi daca ati urmarit productiile: “Love in the Moonlight”(KBS2/2016),”Reply 1988″(tvN/2015-2016), “Hello Monster”(KBS2/2015), “Naeil’s Cantabile” (KBS2/2014),”Wonderful Days” (KBS2/2014).

Curiozitati:

  • La conferinta de presa a dramei “Encounter” regizorul Park Shin Woo a explicat motivul alegerii celor 2 protagonisti: “Cand am citit scenariul cei doi mi-au venit imediat in minte. A fost greu pentru mine sa ma gandesc la alte persoane pentru aceste roluri,  asa ca nu a trebuit sa o fac in mod serios. Din fericire, ei au acceptat rolurile  asa ca am avut onoarea sa lucrez impreuna cu ei”. Despre povestea acestei drame el a mai adaugat ” Când doi oameni se intalnesc in mod romantic, au nevoie de curaj indiferent daca fac un gest mic sau mare. Drama noastră este o poveste minunată despre actiunile mici  și insemnate  ale curajului care sunt afisate de la începutul unei relatii până când se produce ceva semnificativ. Vă rog bucurați-vă de ea. “
  • Se pare ca aceasta drama a fost cumva invaluita in controverse in momentul anuntarii actorilor principali, mai cu seama datorita diferentei de varsta dintre protagonisti (intre cei doi exista o diferenta de 12 ani, Song Hye Kyo este persoana mai mare). Legat de acest subiect, Song Hye Kyo a tinut sa aduca o explicatie:”Comparativ cu proiectul meu anterior, < Descendants of the Sun> aceasta drama este mai draguta si fericita. Cand ne-am intalnit pentru prima data, am vorbit mult despre diferenta de varsta. Eram cumva putin ingrijorata ca ar fi incomod pentru altii sa vada. Ar fi o problema  daca am fi de aceeasi varsta in drama, dar intre noi exista o diferenta de varsta (femeie mai mare, barbat mai tanar) si eu joc rolul unui CEO al unei companii, asa ca nu a fost impovarator pentru mine datorita schimbarilor pe care persoajul trece. “
  • Cum s-a intamplat si cu alte drame, se pare ca si de aceasta data pe langa distributia speciala, vom putea sa vedem si niste cadre fenomenale filmate in Cuba. Cred ca este primul serial coreean care  cuprinde scene  filmate intr-o locatie exotica ca aceasta.
  • Song Hye Kyo a marturisit ca a trebuit sa stea 1 luna in Cuba pentru a filma pentru aceasta drama si a spus ca i-a placut acolo si recomanda  si altor personae sa viziteze aceasta tara.

Pentru a va face o idee despre aceasta drama, va invitam sa aruncati o privire la cateva filmulete chiar aici :

Teaser 1: https://www.youtube.com/watch?v=HfBEkRL06js 

Teaser 2:https://www.youtube.com/watch?v=E40Pwt6FLyE

De ceva timp nu am mai asteptat asa de mult un serial de genul melodrama, dar trebuie sa recunosc ca in primul rand distributia m-a cucerit si apoi povestea in sine. Speram ca cineva se va incumeta si va traduce si in limba romana aceasta drama asa ca nu ne mai ramane altceva de facut decat sa va uram <Vizionare placuta!>

Surse: koreandrama.org, asianviki.com, sooompi




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.