Samsung Romania a finalizat instalarea celui mai mare ecran LED Samsung de exterior din Sud-Estul Europei

Parteneriatul dintre Samsung și Iulius Town Timișoara a presupus instalarea în cadrul ansamblului mixt a celui mai mare ecran LED Samsung de exterior din Sud-Estul Europei, informează un comunicat de presă remis astăzi. Potrivit sursei citate, demersul face parte dintr-o strategie de digitalizare implementată de compania IULIUS la nivel național în întreaga rețea de proiecte mixte și mall-uri. Ecranul LED instalat are un dot pitch de 6mm, se bazează pe tehnologia SMD (Surface Mounted Device) și are o rezoluție de 5952 X 1152 pixeli în format landscape.

Iulius Town Timișoara este cea mai mare investiţie din vestul țării, în valoare totală de 442 milioane de euro, și a presupus integrarea Iulius Mall Timişoara într-un proiect amplu de regenerare urbană, completându-l cu funcţiuni de retail, office şi entertainment. Iulius Town este un ansamblu regional, care se adresează nu doar locuitorilor din Timișoara, dar și celor din țările vecine, precum Serbia și Ungaria.

În contextul digitalizării accentuate din România, piața de smart signage este în continuă creștere și toți mai mulți jucători aleg să exploateze acest segment. Suntem entuziasmați de parteneriatul nostru cu Iulius Town și de faptul că putem contribui la succesul acestui proiect de dezvoltare regională”, a declarat Victor Armășelu, Consumer Electronics Director, Samsung Electronics.

Ecranul LED instalat la Timișoara se alătură celorlalte proiecte de digitalizare implementate în rețeaua națională de centre comerciale din portofoliul companiei IULIUS: 110 ecrane de 75 de inci UHD, totemuri digitale prezente în 3 centre Iulius Mall (Timișoara, Cluj-Napoca și Iași), 127 de metri pătrați de LED indoor prezenți în zonele food-court din Iulius MallTimișoara și Iulius Mall Cluj, 244 metri pătrați outdoor cu rezoluție de 5952×1152, precum și 44 metri pătrați de totem stradal în cadrul proiectului Iulius din Cluj-Napoca.

Pentru al 10-lea an consecutiv, Samsung Electronics și-a menținut poziția de lider mondial în domeniul Digital Signage, datorită numărului total de unități vândute la nivel global. Conform datelor lansate recent IHS Markit, Samsung este marca de top cea mai vândută din industrie încă din 2009.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.