181010_gummy_0

Gummy și Jo Jung Suk așteaptă primul lor copil

Cunoscutul cuplu format din cântăreața Gummy și actorul Jo Jung Suk așteaptă primul lor copil, asta după ce recent a fost dezvăluită sarcina lui Gummy.

Potrivit unui articol exclusiv al Ilgan Sports, Gummy a aflat de curând că este însărcinată și acum are grijă de sănătatea ei.

Jo Jung Suk și Gummy s-au întâlnit prin cunoștințe și după aceea au început să iasă împreună. În octombrie 2018, după 5 ani petrecuți împreună, cuplul s-a căsătorit.

Agenția lui Gummy, C-JeS Entertainment, a confirmat anunțul printr-o declarație:

„Gummy este însărcinată. Cuplul este foarte fericit la aflarea acestei vești. Ei se vor menaja întrucât aceasta este însărcinată în 7 săptămâni și plănuiește să își micșoreze numărul de apariții publice pentru a se concentra pe îngrijirea pre-natală.”

Deobicei, Jo Jung Suk și Gummy nu se laudă în public, alegând să facă acest lucru mai degrabă prin interviuri în scris. Dar la SBS Drama Awards 2019, Jo Jung Suk s-a piedut în cuvinte de laudă la adresa lui Gummy, în timpul discursului său.

„Nu vorbesc prea mult despre asta în public, dar am trecut prin momente dificile cu concertul meu de la final de an și fiind și ocupat cu munca, dar soția mi-a fost mereu alături până la final. Mă simt foarte timid spunând asta, dar te iubesc.” — Jo Jung Suk

Gummy, de asemenea, i-a întors laudele, în timpul discursului ei de la cea de-a 34-a ediție a Discurilor de Aur (Golden Disc Awards), după ce a câștigat premiul pentru cea mai bună coloană soonră (Best OST).

„Se simte de parcă spun asta pentru prima oară, dar vreau să spun că îi mulțumesc dragului meu soț pentru că mereu mă face să mă simt o personă mai bună și o cântăreață mai bună.” — Gummy

Sursa: koreaboo.com




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.